Design

Websites
Trendyflash webdesign onderscheidt zich door kwaliteit op technisch en grafisch gebied. We werken samen met u om een perfect concept voor uw bedrijf samen te stellen. Indien u al een huisstijl heeft vormt deze de basis van het ontwerp. Heeft u nog geen eigen huisstijl dan kunnen wij deze voor u ontwerpen. Kijk voor verdere informatie hierover bij extra opties. Bij het ontwerpen van uw website word gestreeft naar de meest efficiente manier om uw doelgroep te bereiken.
Wij kunnen ook een geoptimaliseerde website speciaal geschikt voor mobiele telefoons en PDA's leveren.

Technische specificaties
Goede vindbaarheid door zoekmachine's (meta tag)
Geen lange laadtijden
Contact/offerte/order formulieren
Meerdere email adressen
Duidelijk navigatie structuur, Sitemap
Geschikt voor alle gebruikelijke browsers
Meerdere talen (gratis optie, mits tekst aangeleverd)
Uitgebreide bezoekersstatistieken

Logo's
Bij een website hoort een passend logo, indien u geen logo heeft kunnen wij deze voor u ontwerpen. Ook kunnen we uw oude logo vernieuwen. Een logo is bepalend voor het imago van uw bedrijf en daarom moet deze met uiterste precisie en inzicht vervaardigd worden. Trendyflash kan voor u een eerste klas logo realiseren.

Huisstijlen
Een huisstijl is bepalend voor uw imago en moet uw bedrijf en product goed vertegenwoordigen. Een goede huisstijl is niet alleen een vertolker maar ook een versterker van uw identiteit.

We leveren de volgende producten:
Briefpapier
Enveloppen
Visitekaartjes
E-mail concepten
Folders/Flyers
Stickers
Banners
Bovenstaande opties kunnen los van elkaar geleverd worden.

Fotografie
Wanneer u geen fotomateriaal heeft voor op uw website, kunnen wij foto's van uw bedrijf en/of personeel maken. Foto's die wij maken worden met inzicht gemaakt. Fotomateriaal kunnen wij optimaliseren voor gebruik op het web. Enkele voorbeelden hiervan zijn de belichting veranderen en kleuren aanpassen. Ook kunnen er composities gemaakt worden van verschillende foto's.

Website geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en PDA's
Wij kunnen naast uw reguliere website ook een geoptimaliseerde site voor mobiele telefoons en PDA's leveren. Deze site wordt dan onder een subdomein geplaatst (http://mobiel.uwbedrijf.nl). Bekijk voorbeeld met uw mobiele telefoon of PDA http://mobiel.trendyflash.nl.

Hosting
Voor het in gebruik nemen van een website moet eerst een domeinnaam worden geregistreerd. Wij kunnen controleren of de door u gewenste naam nog vrij is. Indien uw naam niet meer beschikbaar is kunnen we samen naar een bij uw bedrijf passend alternatief zoeken.
Wij kunnen het domein voor u registreren, uiteraard kunt u dit ook zelf doen.
Wij verwijzen u hiervoor graag door naar:

 

www.assistme.nl advertentie  

 

Home | Design | Tools | Promotie | Over Ons | Contact | Voorwaarden
Trendyflash Webdesign 2005/2006

Gratis website teller