Linkbuilding professioneel aanbod

Linkbuilding uitbestedenLinkopbouw diensten | Links laten plaatsen
Met deze diensten kunt u linkbuilding laten uitvoeren door professionals. Bespaar tijd en haal een hoger rendement uit uw website.

Bekijk ons actuele linkbuilding aanbod:


brand strategy

Inkomende links worden nog steeds beschouwd als het belangrijkste deel van het algoritme van Zoekmachines
Op basis van een gedetailleerde analyse door Moz.com is aangetoond dat voor link metrics de hoogste correlatie bestaat tussen een website en hoge zoekmachine rankings.

Linkopbouw is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Het was al van belang voor zoekmachineoptimalisatie in het pre-Googletijdperk, toen slechts de frequentie van backlinks door zoekmachines werd geteld als populariteitsgraadmeter voor een bepaalde webpagina. Met de opkomst van het PageRank-algoritme van Google werd niet alleen de absolute hoeveelheid backlinks naar een bepaalde webpagina geteld, maar ook de individuele waarde van elke backlink met behulp van een recursief algoritme.

Onderscheid wordt er gemaakt tussen kwalitatieve en kwantitatieve linkopbouw. Kwantitatieve links dienen geen ander doel dan het verkrijgen van een hogere positionering in Google. Hieronder valt het gebruik van linkuitwisselingsprogramma’s[1], onzichtbare links die alleen door zoekmachines worden geïndexeerd[2] en weblogs enkel gericht op het genereren van backlinks. Ook het opkopen van verlopen domeinen en het onnodig reageren op weblogs met daarbij een linkvermelding kan als spam worden aangemerkt. Door middel van de Google Panda-update wil Google kwaliteit van de content op de pagina beter herkennen. Met de Google Penguin update is Google beter in staat geworden om de kwaliteit van links te herkennen. Hierdoor is de kwaliteit van de links die een website heeft belangrijker geworden voor het behalen van hogere posities in Google. Bron Wikipedia


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen