Website verbeterpunten ontdekken dankzij SEO scan

Het toepassen van de juiste SEO methode is ongelooflijk belangrijk voor het goed presteren van een website in zoekmachines als Google. Waarom staat jouw concurrent bovenaan in Google? Wat kun je doen om ook richting die gewilde positie te geraken? SEO snijdt zich toe op een correcte website indeling, met de juiste toepassingen, instellingen en opbouw. Dit noemen we on-page SEO. Daarnaast is er een stuk off-page SEO. Invloeden op jouw website van buitenaf, zoals verwijzingen naar jouw website.

Direct correcte SEO toepassen bespaart enorm veel werk voor de toekomst, want correcties kunnen niet alleen veel arbeid betekenen, ook ondermijnt verkeerde SEO helaas meer dan eens  je positie in Google.

SEO onderzoek

Een SEO scan kan zeer interessante gegevens opleveren over jouw website en hoe deze zich verhoud tot concurrenten. Daarnaast ontdek je verbeterpunten. Een veel gebruikte tool voor het scannen van een website is SEO Quake. Deze is direct te implementeren in je toolbar. Het is wel handig indien je zelf over SEO kennis beschikt om alle aandachtspunten te kunnen doorgronden en te kunnen toepassen.

Gratis SEO scan mét uitleg

Wanneer je als online ondernemer over te weinig SEO kennis beschikt is het vooral aan te bevelen een (gratis) SEO scan te laten uitvoeren door bijvoorbeeld een online marketingbureau. Zij bieden meer handvatten en uitleg over de website-verbeterpunten dan het Engelstalige SEO Quake. Zelfs kleine aanpassingen binnen je website kunnen voor betere resultaten in zoekmachines betekenen. Laat een dergelijke kans dus niet aan je voorbij gaan en raadpleeg de specialist.

Een stap verder: SEO Cursus volgen

Wie meer grip en controle wil krijgen over het correct SEO toepassen op zijn of haar website kan een SEO cursus volgen. Een SEO cursus biedt alle ins- en outs op gebied van SEO, uitgelegd in begrijpelijke taal en direct toepasbaar binnen je eigen website.

Wie een SEO cursus volgt is na afronding niet meer afhankelijk van een Online Marketingbureau voor beheer van het SEO gedeelte.


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen