Woning laten behandelen tegen houtworm

Last van houtworm? Oei! Wanneer u houtworm aantreft is dat meestal flink schrikken. Want hoe groot is de totale schade die het diertje heeft aangericht?

Gelukkig weet OBenP er raad mee. OBenP is sinds 15 jaar specialist op het gebied van houtwormbestrijding in Noord Brabant en is actief in de steden Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Uiteraard ook in de tussengelegen plaatsen en dorpen. Houtworm bestrijden gebeurt bij OBenP super effectief. Bij het houtworm bestrijden krijgt u bij OBenP de garantie dat de houtworm niet terugkeert! Hierdoor bent u verzekerd van een goed resultaat.

Een houtwormbehandeling is een intensieve verdelginsmethode waarbij zware chemicaliën worden gebruikt die niet door consumenten gebruikt mogen worden. Om deze reden wordt er eerst een afspraak gemaakt om de schade van de houtworm/boktor op te nemen en de behandelwijze te bepalen. We kunnen dus niet direct aan de slag.

Wanneer de handelswijze is bepaald kunt u met OBenP een vervolgafspraak maken om de houtworm te laten verdelgen zodat u van het nare diertje af bent. Voorgoed!

Houtworm behandeling ter voorkoming van houtworm

Houtworm is gek op nieuw, vers hout. Daarom nestelt een houtworm zich liever in een nieuwbouwwoning. OBenP kan uw nieuwbouwhuis beschermen tegen houtworm middels preventieve maatregelen. Zo bent u direct en in de toekomst verzekerd van een woning die vrij is van houtworm.

Boktor of houtworm?

Wanneer u niet weet of u met een houtworm of boktor kever te maken heeft, dan komen wij graag langs voor een houtworm/boktor inspectie. We kunnen dan de handelswijze bepalen om  u er vanaf te helpen.

Wanneer wij een boktor komen bestrijden kunnen wij enkele acties ondernemen:

Gangen blootleggen en het boormeel uitborstelen.
Balken injecteren
Met chemische middelen de boktor bestrijden

Bij boktorbestrijding is het belangrijk dat we er snel bij zijn. De boktor kan enorm veel schade aanrichten wanneer u deze ongestoord zijn gang laat gaan. Wacht daarom niet te lang alvorens u een boktorbestrijder als OBenP inhuurt om de boktor te komen verdelgen.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Blogboy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen