Eenvoudig producten toevoegen aan Bol.com

Wie een eigen (WordPress) webwinkel heeft en producten wil aanbieden op Bol.com kan tegen een wirwar aanlopen van (onbekende) toepassingen, mogelijkheden en te volgen procedures. Via een WordPress WooCommerce plugin kun je dit proces een heel stuk vereenvoudigen én bedienen vanuit je eigen webwinkel.

Content connectie

Via Woosa.com, een Nederlandse aanbieder van WooCommerce plugins én plugin-partner van Bol.com, is het verhandelen van producten op o.a. Bol.com een stuk eenvoudiger geworden. Middels diverse plugins liggen vele toepassingen binnen handbereik.

De content connectie plugin is een voorbeeld van een plugin die het proces van verhandelen en aanbieden op Bol.com een stuk eenvoudiger maakt – vanuit je eigen WordPress webwinkel. Wie gebruik maakt van deze plugin kan direct een vereenvoudigde procedure doorlopen om de goederen aan te bieden op Bol.com, waarbij je gegarandeerd op correcte wijze je producten aanbiedt.

Daarnaast kunnen goederen/producten direct gesynchroniseerd worden vanuit je eigen webwinkel en kun je te allen tijde nieuwe items toevoegen.

Deze plugin ondersteund de aanbieders op Bol.com op versnelde wijze producten aan te bieden, de vereenvoudigde procedure werkt zowel tijdsbesparend als motiverend, doordat je niet meer te maken krijgt met complexe situaties om producten aan te bieden.

Overige

Digitalnewsgroup.com


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen