Meiden met stijl = Casimoda hoesje

Je hebt precies evenveel uren in een dag als Beyonce. Alles is mogelijk met koffie, mascara en een leuk telefoonhoesje van Casimoda.

Het verhaal van Casimoda
Het team van Casimoda ergerde zich mateloos aan het aanbod telefoonhoesjes. Het was een hele zoektocht om een leuk hoesje op de hoek van de winkelstraat te vinden, maar het online aanbod was ook niet om over naar huis te schrijven. Ze zijn in 2013 met een klein aanbod iPhone hoesjes gestart, maar al snel kregen ze verzoeken voor andere type telefoons. Hierdoor hebben ze in een korte tijd hun aanbod vergroot en vertegenwoordigen ze nu alle telefoonmerken, waaronder bijvoorbeeld mobiele hoesjes en telefoonaccessoires voor Samsung, HTC, Sony en Huawei. Heb je een Oneplus? Geen probleem, ook voor deze telefoon zijn er genoeg leuke smartphonehoesjes om uit te kiezen.

Voor iedere outfit een bijpassend Samsung Galaxy A7 (2018) hoesje

In dit artikel brengen wij de telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy A7 2018 van Casimoda onder de aandacht. En dat mag ook wel, want ons fashionhartje gaat sneller kloppen bij al dit moois.

Hoewel Apple qua ontwikkelingen vaak vooroploopt, vecht Samsung hard terug. Onder de motorkap vind je een Exynos 7892 chipset en 6 GB aan werkgeheugen. Dat is flink wat! Bijna geen enkele Samsung-telefoon kan dat vooralsnog evenaren. Zo’n juweeltje van een telefoon, daar ben je natuurlijk zuinig op. Tijd voor een A7 2018 mobiel hoesje.

Wij zijn fan. As je zelf op zoek bent naar het beste smartphonehoesje, heb je geluk. Wij hebben namelijk onze favorieten op een rijtje gezet. Enjoy!

1. GRL PWR

2. Golden wildcat

3. Ananas

4. Blah, blah, blah

5. Luipaard marmer mint

Kom je bij ook bij hun girlsquad van ambitieuze, modieuze meiden met een Casimoda telefoonhoesje?

Volg Casimoda ook op:

https://www.facebook.com/casimodaNL/

https://www.instagram.com/casimoda_NL/


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen