Soms werkt een oud domein niet meer

Dagelijks worden er vele nieuwe websites gelanceerd (en vallen er ook weer weg; veelal door een verkeerde marketingstrategie en websitestructuur). De nieuwe lichting websites schieten soms, afhankelijk uiteraard van het onderwerp, omhoog in Google. Wat doet men goed? Ten eerste de website-structuur; volledig optimaal naar SEO richtlijnen en beoordelingen van Google.

Linkbox

Een mooi voorbeeld is een website in “Detoxthee” . De eigenaar ontwikkelde deze website en liet deze door ons team linkbuilden. De website bevindt zich momenteel op diverse zoektermen in de top 3 van Google. En dat binnen een tijdsbestek van slechts enkele maanden. Dit is een mooi voorbeeld van een populair product, voorzien niche domeinnaam, met een goede SEO structuur, waarbij linkbuilding naadloos aansluit. Tezamen zorgden zowel de website zelf, alsook de linkbuilding voor een succesverhaal.

Soms werkt een oud domein niet meer; teveel achterhaalde SEO toepassingen, teveel oude irrelevante links en werkt een vervangende (voordelige) website juist prima. Ook de linkbuilding, afgestemd op de huidige richtlijnen, sluit dan veel beter aan. Het kan een overweging waard zijn om een nieuwe start te maken met een voordelige website(shop) en voorzien van nieuwe, natuurlijke, links die periodiek geplaatst worden.


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen