Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Zal een bindend referendum de kwaliteit van de samenleving verbeteren? 14 december 2018
  Het is echt niet zo dat we referenda kunnen verwachten over kwesties die de meeste onrust en ontevredenheid veroorzaken of zaken die het meest nadrukkelijk tot wantrouwen t.o.v. regering en overheid hebben geleid. De commissie Remkes, het groepje denkers dat zich de afgelopen twee jaar gebogen heeft over het tanende vertrouwen in de democratie, is […]
  Henk Witte
 • May overleeft vertrouwensstemming 14 december 2018
  Jean Gouders
 • Onderzoek naar uitspraken van rector Islamitische Universiteit Rotterdam 14 december 2018
  Niet voor de eerste keer heeft de rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam (IUR), Ahmet Akgündüz, voor ophef gezorgd door omstreden uitspraken te doen. Ditmaal zei hij op de Turkse televisie dat “tegenstanders van de Turkse staat volgens de Koran mogen worden afgeslacht.” Minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs heeft om die reden een onderzoek […]
  Redactie Joop
 • Hoe we van de universiteit weer een intellectuele werkplaats kunnen maken 14 december 2018
  Na zoveel jaar is er op 14 december eindelijk weer eens een grote demonstratie tegen het regeringsbeleid voor het hoger onderwijs. Studenten, docenten en bestuurders lijken een hechte coalitie te vormen. Hun maat is vol, want zowel docenten als studenten zouden onder toenemende werkdruk lijden. In september waren er al wat ludieke acties om het […]
  Hein Vrolijk
 • Robbe (12) ontroert met Radio 1-coming out op Paarse Vrijdag 14 december 2018
  Het is vandaag Paarse Vrijdag, de dag van de seksuele diversiteit. Op veel scholen dragen kinderen en docenten vandaag paars om te laten zien dat iedereen er mag zijn, ongeacht je seksuele voorkeur of genderidentiteit. Radio 1 maakte daar een bijzonder item omheen. NOS-presentator Winfried Baaijens sprak met de 12-jarige Robbe van Hulst, die gisteren […] […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen