Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Politiegeweld 3 juni 2020
  Arend van Dam
 • Halsema moet zich verantwoorden voor die button met 1873 erop 2 juni 2020
  Heel wat luitjes zijn sinds pakweg eind dinsdagochtend nogal gefascineerd door de button die Femke Halsema tijdens de demonstratie op de Dam droeg. Daar stond het getal 1873 op. Dat gaat ze nog opbreken meende menig observator van het soort dat Thomas Fricke van het Institute for New Economic Thinking in New York aanduidt als […]
  Han van der Horst
 • Kamer veegt omstreden Mercosur-handelsverdrag van tafel 2 juni 2020
  Nederland moet het omstreden handelsverdrag tussen de EU en de Zuid-Amerikaanse Mercosur-landen verwerpen. De Tweede Kamer nam dinsdag een motie van de Partij voor de Dieren aan die de regering opdraagt zich tegen dit verdrag te verzetten. Na groot verzet tegen de handelsverdragen CETA en TTIP, is het nu voor het eerst dat de Kamer […]
  Redactie Joop
 • Parlementaire ondervraging om racistisch fraudebeleid Belastingdienst 2 juni 2020
  Er komt een parlementaire ondervraging naar de misstanden bij de Belastingdienst rond de kinderopvangtoeslag. Alle partijen in de Tweede Kamer stemden dinsdag voor het houden van de zogenoemde ‘mini-enquête’. Behalve betrokken ambtenaren worden ook verantwoordelijke (oud-)ministers en staatssecretarissen gehoord. De ondervraging is een initiatief van GroenLi […]
  Redactie Joop
 • De Empathische Samenleving. Juist nu! 2 juni 2020
  Vanochtend open ik social media en zie een heftige ‘discussie’ over de demonstratie in Amsterdam gisteren. Ik schrik van het verbale geweld tussen voorstanders van de demonstratie, versus mensen die de regels van de 1,5 meter gerespecteerd willen zien. De positie van Halsema wankelt? Al met al zijn het vooral emoties die mensen momenteel doen […]
  Hester Macrander


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen