Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • (Nood)toestand 19 februari 2019
  Maarten Wolterink
 • Video: Honda-werknemer hekelt Brexit-‘idioterie van epische proporties’ 19 februari 2019
  Gisteren werd bekend dat Honda zijn autofabriek in Swindon in het zuidwesten van Engeland in 2022 wil sluiten. De sluiting betekent het directe verlies van 3.500 banen en nog eens duizenden banen bij toeleveranciers. Het Britse Channel4 sprak een medewerker van Honda die extreem pissig was over hoe de conservatieve regering de economie te gronde […]
  Redactie Joop
 • Lekker schoppen tegen het vaasje 19 februari 2019
  VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wil de politiek luchtig en levendig maken. Daarom is hij op toernee door het land in gezelschap van professionele grappenmakers. Werkt dat? Is humor een geschikte verpakking voor inhoud?  Een tijd geleden verklaarde Sylvia Witteman, gevierd columniste van de Volkskrant, in een interview dat zij en haar man Volkskrant-hoof […]
  FranciscovanJole
 • Wat een goed idee om meer aandacht te besteden aan de geschiedenis van de herkomstlanden 19 februari 2019
  Ton van der Schans, voorzitter van de Vereniging van Geschiedenisleraren Kleio, ziet graag dat er meer aandacht komt voor de historie van landen die van betekenis zijn voor kinderen met een (vrij) recente migratieachtergrond. Bij alle commotie rond dit voorstel verdwijnt een belangrijk aspect op de achtergrond: hij had het over het middelbaar onderwijs. Daar […]
  Han van der Horst
 • Bernie Sanders stelt zich kandidaat voor presidentschap 2020 19 februari 2019
  De Amerikaanse senator Bernie Sanders doet opnieuw een gooi naar het Amerikaanse presidentschap. Dat maakte hij zelf bekend op een lokaal radiostation in Vermont, de staat die Sanders in de senaat vertegenwoordigt. Dit weekend al gingen er geruchten dat Sanders opnieuw mee zou doen na in aanloop naar de vorige verkiezingen de strijd om de […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen