Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Ingecheckt 21 oktober 2018
  The post Ingecheckt appeared first on Joop.
  Jean Gouders
 • Reiger neemt kijkje in parfumerie 21 oktober 2018
  Blauwe reigers voelen zich steeds meer op hun gemak in de stad. Er zijn al exemplaren die bedelen bij hun vaste snackbar. In het centrum van Gouda verkende een reiger een geheel nieuw terrein en stapte doodgemoedereerd een parfumerie binnen, terwijl daar toch niet echt een vislucht hing. De klanten reageren verrast en ook een […] The post Reiger neemt kijkje […]
  Redactie Joop
 • Racist belaagt zwarte vrouw in Ryanair-toestel, vrouw moet elders gaan zitten 21 oktober 2018
  Een oude witte man is aan boord van een Ryanair-vliegtuig kort voor vertrek tekeergegaan tegen een zwarte vrouw op leeftijd die op de stoel naast hem plaats wilde nemen. Hij riep onder meer ‘ugly black bastard’ tegen haar en dreigde met geweld als ze naast hem zou komen zitten. Als de Engelstalige vrouw hem van […] The post Racist belaagt zwarte vrouw in Rya […]
  Redactie Joop
 • We gedenken Wim Kok met grote dankbaarheid en groot respect 21 oktober 2018
  Wim Kok. Sociaaldemocraat. Staatsman. Premier van alle Nederlanders. Europeaan. Leider van de Partij van de Arbeid. Voorman van de Nederlandse vakbeweging. Minister van Staat. Toonbeeld van integriteit. Gedreven, gezagsvol, loyaal, ongelofelijk betrokken. In 1994 mocht ik voor het eerst stemmen voor de Tweede Kamer. Wim Kok werd met de PvdA de grootste – het […]
  Lodewijk Asscher
 • Het is tijd voor sancties tegen Saoedi-Arabië 20 oktober 2018
  Ruim twee weken na de moord op journalist Jamal Khashoggi heeft onze regering nog steeds geen actie ondernomen. Dat Saoedi-Arabië achter de moord zit is in dit geval zeker. Toen het nieuws uitkwam dat de journalist vermoord was op het consulaat loog Prins Mohammed dat de journalist de ambassade had verlaten na een paar minuten […] The post Het is tijd voor s […]
  Lasse van den Dikkenberg


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen