Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Avondklok: ‘The party is over’ voor een grenzenloos dom volk 19 januari 2021
  Kom maar op met die avondklok. En wat mij betreft kunnen er nog een paar extra maatregelen bij. Zoals nog maar één persoon/huishouden op bezoek en alleen het huis uit als het echt noodzakelijk is. We gaan essentiële winkels de boel zo laten reorganiseren dat er geen lange rijen met hoestende mensen voor de deur […]
  FonsBurger
 • Alleen samen krijgen we corona onder controle 19 januari 2021
  Maarten Wolterink
 • Toeslagenschandaal: de staat moet alle particuliere schulden van de slachtoffers overnemen 19 januari 2021
    Je weet het nooit, want woord en daad lopen de laatste jaren in Nederland nogal uiteen, maar de slachtoffers van het toeslagenschandaal krijgen eindelijk een beetje lucht. Staatssecretaris Alexandra van Huffelen heeft met één pennenstreek al hun uitstaande schulden bij alle overheidsinstanties van hoog tot laag kwijtgescholden. Die kunnen daardoor geen gre […]
  Han van der Horst
 • ‘We zijn allemaal schuldig aan het schandaal met kinderopvangtoeslagen’ 19 januari 2021
  Rutger Bregman, auteur van de bestseller De Meeste Mensen Deugen, stelt dat ‘we allemaal schuldig zijn’ aan het schandaal met de kinderopvangtoeslagen waarbij de overheid onder het mom van fraudebestrijding het leven van duizenden onschuldige burgers verwoestte. “Absoluut. Kijk naar de peilingen. De twee grootste partijen zijn VVD en PVV, de partijen die het […]
  Redactie Joop
 • ‘Immuniteit door eerdere coronabesmetting is niet bestand tegen mutaties’ 18 januari 2021
  Wie al eens besmet is geraakt met het coronavirus, heeft waarschijnlijk geen immuniteit voor de verschillende mutaties van het virus die momenteel rondgaan. Daarvoor waarschuwen wetenschappers na onderzoek van de Zuid-Afrikaanse variant. De wetenschappers hebben goede hoop dat de huidige vaccins, die zijn ontwikkeld op basis van het originele virus, nog stee […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen