Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Menzis, marktwerking en het organiseren van wantrouwen in de zorg 20 augustus 2018
  Een storm van kritiek is losgebarsten op de plannen van zorgverzekeraar Menzis. Menzis wil prestatiebekostiging invoeren in de geestelijke gezondheidszorg, de GGZ. Dokters krijgen hun geld voortaan op basis van vragenlijsten waarop patiënten aan moeten geven of ze al dan niet beter zijn geworden door de behandeling. Dokters en patiënten lopen te hoop. Op het […]
  HenkvanGerven
 • Racisten intimideren zwarte bezoekers op festival Pukkelpop 20 augustus 2018
  Twee vrouwen die een optreden van Kendrick Lamar bijwoonden op het Belgische festival Pukkelpop kregen dit weekend racistische verwensingen en gezang naar hun hoofd geslingerd. Op een video is te zien en horen dat jongens in het publiek zingen ‘Handjes kappen, de Congo is van ons’. Die tekst is onderdeel van een berucht racistisch lied […] The post Racisten […]
  Redactie Joop
 • Varoufakis: ‘Griekenland nog steeds niet gered maar wel geruïneerd’ 20 augustus 2018
  Het laatste hulpprogramma voor Athene is vandaag beëindigd. Voor Mario Centeno,voorzitter van de Eurogroep, reden om een feestrede te houden op Twitter, maar dan wel op z’n Brussels, dus in euro-engels en met het expressieve vermogen van een lantaarnpaal. Hij stelt dat het weer beter gaat met de economie en de werkloosheid daalde van 29 […] The post Varoufak […]
  Redactie Joop
 • De FBI breit rustig verder aan impeachment 19 augustus 2018
  The post De FBI breit rustig verder aan impeachment appeared first on Joop.
  Jean Gouders
 • De Zwarte Zwadderneel van de politiek neemt afscheid 19 augustus 2018
  Op zijn zeventigste verlaat Elco Brinkman de politiek. Hij gaat zich met zijn kleinkinderen bezig houden, verklaart hij in de NRC. Maar voor hij hen in plaats van de kiezers sprookjes gaat voorlezen, had hij ook nog een verhaal voor het Nederlandse volk, dat – aldus het scheidende lid van de Eerste Kamer – door […] The post De Zwarte Zwadderneel van de polit […]
  Han van der Horst


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen