Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Voedselprijzen stijgen razendsnel, minister: eten is te goedkoop 17 juni 2019
  Het eten van Nederlanders is te laag geprijsd. Dat leidt er toe dat het milieu te zwaar wordt belast, voedsel wordt verspild en boeren te weinig verdienen. Dat constateert minister Carola Schouten van Landbouw in een interview met het AD. Ze presenteert een plan om de agrarische sector om te vormen tot kringlooplandbouw. De overheid […]
  Redactie Joop
 • De verontrustende verdwijning van Henk & Ingrid 17 juni 2019
  Hoe zou het toch met Henk & Ingrid zijn? Je weet wel, het duo ontevreden Nederlanders dat voor de verkiezingen van 2010 in het leven werd geroepen door Wilders. De media doken massaal op het virtuele stel, ze werden BN’ers. RTL Nieuws bijvoorbeeld maakte een profiel en op Radio 1 werd zo gesmacht naar mensen […]
  FranciscovanJole
 • Zorgen 16 juni 2019
  Wat is er toch met Job? Op school praat ik met de juffen, ook zij maken zich zorgen. Job is moe, veel te moe. Vroeger wilde hij in de klas nog wel eens dansen, liet hij zich aan zijn handen optrekken uit de rolstoel om enthousiast mee te bewegen. Nu blijft hij altijd zitten, zegt […]
  Annemarie Haverkamp
 • En nu, kameraden, de rekenrente 16 juni 2019
  Er is nu wel genoeg op tafel gedanst om het stemgedrag van de gewone vakbondsleden. De discussie over de aanvangsdatum van de AOW is zo ongeveer voorbij maar op het gebied van de pensioenfondsen staat ze eigenlijk nog op beginnen. Je kunt  voorspellen waar het allemaal op uitdraait. Na het zuur komt nog meer zuur. […]
  Han van der Horst
 • New York Times stopt met politieke cartoons 16 juni 2019
  Jean Gouders


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen