Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Alle onderwijsvernieuwers: duik onder of verantwoord je! 20 april 2019
  Als een maatschappelijk probleem zo groot wordt dat het onze welvaart begint te raken komen 17 miljoen Nederlanders in actie. Zo ook het onderwijs. Het rapport van de Onderwijsinspectie dat vorige week werd gepresenteerd schetst een somber beeld. “Haarscheuren lijken zich te verdiepen.” En in de slipstream van deze verontrustende opmerking wordt in de media […]
  Margreet de Vries
 • Extinction Rebellion mobiliseert verzet tegen klimaatramp 20 april 2019
  In Rotterdam zijn enkele tientallen leden van de nieuwe klimaatactiegroep Extinction Rebellion in een rouwstoet door de stad getrokken om de slachtoffers van de ecologische wereldcrisis te gedenken en de toekomst van de planeet symbolisch ten grave te dragen. “Extinction Rebellion Rotterdam heeft vier eisen voor het stadsbestuur van Rotterdam”, zegt woordvoe […]
  Redactie Joop
 • Norwegian verplicht laagbetaalde stewardessen tot dragen hoge hakken 20 april 2019
  Norwegian, een zogeheten prijsvechter die ook vanuit Nederland opereert, verplicht stewardessen tot het dragen van schoenen met minstens 2 centimeter hoge hakken. Alleen vrouwen die een doktersverklaring kunnen overleggen mogen schoenen met platte hakken dragen. Die doktersverklaring moet ieder half jaar vernieuwd worden en dient de stewardess altijd bij zic […]
  Redactie Joop
 • Fatshaming in de trein 20 april 2019
  Goede Vrijdag 2019. Ik sta op station Eindhoven. Zoals iedere vrijdag, ga ik ook nu weer voor het weekend naar mijn ouders in Maastricht. Alleen heb ik dit keer, vanwege een reis voor werk vanaf zondag, een gigantische koffer bij me. Net zoals iedere week, mag ik op vrijdag eerste klas reizen, een luxe die […]
  Maike Schmeitz
 • Protestsong met buslading wereldsterren roept op van de Aarde te houden 20 april 2019
  Een hele reeks artiesten van wereldfaam werkte mee aan een gelikte videoclip van Lil Dicky waarin hij oproept in actie te komen tegen de dreigende klimaatramp. Onder hen onder meer Leonardo diCaprio die te zien is op de boeg van de Titanic. De planeet is immers hard op weg net zo’n ondergang tegemoet te gaan […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen