Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • IJskap Antarctica, de volgende bedreiging 28 september 2020
  “Het kantelpunt” werd afgelopen zaterdag breed uitgemeten in het NRC. Het ging niet over corona. Ook daarmee zitten we op een kantelpunt maar dat dient echter hooguit als voorbeeld voor een groter probleem. Nature publiceerde vorige week een onderzoek over het sprongsgewijze smelten van de ijskap op Antarctica. Eerder al kwamen er signalen over Groenland […] […]
  FonsBurger
 • Conservatieve rechters, progressieve uitspraken 28 september 2020
  Met de voordracht van Amy Coney Barrett is de strijd om het Amerikaanse Hooggerechtshof weer hoog opgelaaid – en kan het Hof straks bestaan uit zes conservatieve en drie progressieve rechters. Het Hooggerechtshof kan verstrekkende besluiten nemen over gevoelige onderwerpen – en neemt die bij meerderheid van stemmen. De benoemingen zijn inmiddels zo sterk gep […]
  Hans de Bruijn
 • Geen modernisering kernwapens Volkel 28 september 2020
  Zaterdag 26 september organiseerden vredesorganisatie PAX en milieu- en vredesorganisatie Greenpeace een internationale protestbijeenkomst voor de poort van vliegbasis Volkel. Daar liggen 20 stuks van de B-61-11 die door Nederlandse F-16’s kan worden afgevuurd. De protestactie voldeed aan de coronaregels en vanwege de afmetingen van het manifestatieterrein k […]
  Sadet Karabulut
 • ZML: Waarom jongeren niet goed kunnen lezen 28 september 2020
  Video niet zichtbaar? Pas je cookie-instellingen aan of klik hier. Nederlandse jongeren zijn wereldkampioen leeshaat. “Dat komt door het vak ‘begrijpend lezen’”, legt Arjen Lubach in Zondag met Lubach uit. “Iedereen onder de 45 krijgt bij begrijpend lezen een rilling over zijn rug. Dan krijg je zo’n hele gekke, droge tekst en die moest je […]
  Redactie Joop
 • Amsterdam en Den Haag in top10 coronabrandhaarden West-Europa 28 september 2020
  De regio’s Amsterdam en Den Haag staan in de toptien van West-Europese regio’s met de meeste besmettingen per 100.000 inwoners, blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. De toptien wordt gedomineerd door Franse regio’s. Parijs staat op de eerste plaats, met 231 besmettingen per 100.000 inwoners. Ook plaats 2, 3, 4 en 5 zijn Frans. Op […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen