Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • ‘Grote probleem verpleegkundigen: ze doen het niet voor het geld’ 20 november 2019
  http://radiobox2.omroep.nl/videofragment/file/59398/fragment.mp4 Terwijl er bij de demonstraties van de boeren of de leraren altijd wel iemand was die kritiek had op de stakers, is er voor de ziekenhuiswerkers louter lof, zo valt Pieter Derks op. Waarom krijgen ze dan niet beter betaald? “Het zou natuurlijk kunnen omdat ze het werk toch wel doen. Dat is het […]
  Redactie Joop
 • Racisme bestrijd je niet met discriminatie 20 november 2019
  In 1Vandaag pleitte Marjan Olffers, hoogleraar Sport & Recht, voor de introductie van gezichtsherkenningssystemen in voetbalstadions. Aanleiding zijn de racistische leuzen die geroepen werden bij de wedstrijd FC Den Bosch – Excelsior. Er is geen plaats voor racisme of discriminatie. Niet in de samenleving, niet op straat en niet in de stadions. Dat racis […]
  Lotte Houwing
 • Rutte, racisme, KOZP en het lot van minister Bijleveld 20 november 2019
  http://radiobox2.omroep.nl/videofragment/file/59401/fragment.mp4 Kee & Van Jole bespreken deze week het optreden van premier Rutte, of misschien wel gebrek daaraan, tijdens het Vragenuurtje in de Tweede Kamer. De fractieleiders Asscher, Klaver, Marijnissen en Ouwehand moesten er op aandringen dat de premier aanwezig was. Peter Kee vertelt hoe Rutte buite […]
  Redactie Joop
 • Meisje van 7 uit Liverpool vraagt Kerstman om eten en onderdak 20 november 2019
  Tijdens het verkiezingsdebat dinsdagavond adviseerde Labour-leider Jeremy Corbyn de Conservatieve premier Boris Johnson om weer eens een boek van Charles Dickens te lezen. Niet zo’n gek idee wellicht nu Dickensiaanse toestanden weer lijken te herleven in het Verenigd Koninkrijk. De BBC bericht over een 7-jarige uit Liverpool die een brief schreef aan de Kers […]
  Redactie Joop
 • Emma van Yung DWDD haalt verhaal bij Rutte over racisme 20 november 2019
  Mark Rutte, die vorige maand in de Eerste Kamer nog verklaarde dat de politiek zich moet uitspreken over discriminatie, vindt nu dat mensen na racisme niet voortdurend naar de politiek moeten kijken. De samenleving moet het eerst zelf proberen op te lossen, meent de premier. “Waar ik zo kotsmisselijk van word, is dat binnen een […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen