Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Justin Trudeau en de nieuwe apartheid 19 september 2019
  De Canadese premier Justin Trudeau is middenin zijn verkiezingscampagne in ernstige problemen gekomen omdat er een oude foto van hem is opgedoken. Lag hij dronken in de goot? Vierde hij feest met bekende mafiosi? Nee, Time Magazine heeft onthuld dat hij in 2001 uitgedost als Aladdin meegedaan heeft aan een gekostumeerd bal op de chool […]
  Han van der Horst
 • Greta Thunberg en George Monbiot over wat jij kunt doen voor het klimaat 19 september 2019
  Behalve minder fossiele brandstoffen verbranden, moeten we ook meer bomen planten. Dat stellen Greta Thunberg en George Monbiot in een korte nieuwe film. De twee klimaatactivisten wijzen erop dat er op dit moment veel meer subsidies gaan naar het oppompen van fossiele brandstoffen dan naar het redden van de natuur. “Net nu we de natuur […]
  Redactie Joop
 • Wie stopt de beoogde EU-buitenlandchef Josep Borrell? 19 september 2019
  Komend najaar staat de benoeming van de Europese Commissie op de agenda. Het Europees Parlement kiest dan de Eurocommissarissen die het belang van de Europese Unie als geheel gaan behartigen. De 72-jarige Spaanse Josep Borrell is kandidaat voor de post van Eurocommissaris Buitenlandse zaken. Borrell laat in zijn huidige functie van minister van Buitenlandse […]
  Laura Prat Bertrams
 • Indonesië stuurt containers met afval terug naar het Westen 19 september 2019
  In Zuidoost-Azië begint men genoeg te krijgen van het afval dat westerse landen daarnaartoe verschepen. Nadat China eind 2017 de import van plastic afval al verbood en Maleisië in mei van dit jaar besloot om 3.000 ton niet-recyclebaar plastic terug te sturen naar landen als de VS, Canada en Australië, is het nu de beurt […]
  Redactie Joop
 • Trump deed geheimzinnige belofte aan buitenlandse leider 19 september 2019
  Een klokkenluider van een van de Amerikaanse inlichtingendiensten heeft een klacht ingediend over een belofte die Donald Trump heeft gedaan aan een buitenlandse leider. De inhoud van de belofte en de identiteit van de buitenlandse leider zijn niet bekend. Volgens Michael Atkinson, de waakhond van de Amerikaanse inlichtingendiensten, gaat het echter om betrou […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen