Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • ‘Bewapen kinderen om moordpartijen op school te voorkomen’ 16 juli 2018
  Sacha Baron Cohen ontmaskert in zijn nieuwe show ‘Who is America’ onder meer wapenlobbyisten die in de media worden opgevoerd als weldenkende mensen met een interessante visie als de complete rechtse malloten die ze zijn. Hij doet zich in een tien minuten durende preview voor als Erran Morad, een Israëlische antiterreur-expert die een fris nieuw […] The post […]
  Redactie Joop
 • Bezuinigen: nieuwe linkse president Mexico halveert eigen salaris 16 juli 2018
  Andrés Manuel López Obrador, de linkse leider die begin deze maand tot president van Mexico werd gekozen, pakt de overheidsbezuinigingen op onorthodoxe wijze aan. Een van zijn eerste maatregelen als hij in december wordt beëdigd zal zijn dat hij zijn eigen salaris halveert naar omgerekend 5000 euro. De NOS schrijft: Ook wordt er gesneden in […] The post Bezu […]
  Redactie Joop
 • Missie geslaagd, boek geflopt 16 juli 2018
  Er schijnen duizenden mensen te zijn die een boek willen publiceren. Slechts een enkeling lukt het om ook daadwerkelijk te worden uitgegeven door een professionele uitgeverij, die geen persoonlijk belang heeft. Toch worden er nog altijd te veel boeken uitgegeven, zoals blijkt uit de reeds jaren bestaande misère in de boekenbranche. Beter gezegd: niet-rendere […]
  Bram Bakker
 • Russisch trollenleger ook actief in Nederland 16 juli 2018
  ‘Liever een kruisraket in de tuin dan een Rus in de keuken’, was in de jaren tachtig de leuze van uiterst rechts tegen de vredesbeweging. Die Rus zit inmiddels aan de keukentafel en krijgt een kopje thee van de huidige generatie uiterst rechtse activisten en opiniemakers. NRC onthult dat het Russische trollenleger de afgelopen jaren […] The post Russisch tro […]
  Redactie Joop
 • Massademonstratie in Marokko tegen celstraffen voor Rif-activisten 15 juli 2018
  Tienduizenden mensen zijn zondag in de Marokkaanse hoofdstad Rabat de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opgelegde celstraffen aan leiders van de protestbeweging in het Rifgebied. Dat meldt persbureau Reuters. Ongeveer veertig protestleiders werden vorige maand veroordeeld tot celstraffen oplopend tot twintig jaar vanwege het organiseren van protes […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen