Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Klimaathorror in Italië, extreme hagelbui verandert snelweg in autokerkhof 27 juli 2021
  Geen video? Klik hier. Een automobilist heeft gefilmd hoe enorme hagelstenen zich door de ruiten van de auto trachten te boren. De scene lijkt rechtstreeks afkomstig uit een horror-film. Extreem noodweer met hagelstenen zo groot als tennisballen heeft maandag toegeslagen in het noorden van Italië. De storm hield huis in het gebied rond Parma. Op […]
  Redactie Joop
 • Nederland lette niet goed op bij falen medische apparatuur Philips 27 juli 2021
  Vorige maand kwam Philips met een wereldwijde terugroepactie van door haar geleverde beademingsapparatuur. Een specifieke serie toestellen die ook aan Nederlandse slaapapneu patiënten zijn geleverd. De paniek die uitbrak was groot. De toestellen zouden onveilig zijn en de gezondheid ernstig kunnen schaden. Het advies werd gegeven om voorlopig die apparaten a […]
  Antonie Kerstholt
 • De grote winnaar in Tokio 27 juli 2021
  Arend van Dam
 • BIJ1 moddergevecht gaat door, Quinsy Gario noemt partij wespennest 27 juli 2021
  Quinsy Gario, de verstoten nummer 2 van BIJ1, schoof aan bij Op1 om uitleg te geven over de tweedracht. Hij noemt de partij een ‘wespennest’ en somt een aantal zaken op waar hij intern kritiek op uitte. Bijvoorbeeld op het plan om de dood van George Floyd te gebruiken in een campagnefilm, het omarmen van […]
  Redactie Joop
 • Is die frivole KLM wel zoveel belastinggeld waard? 27 juli 2021
  Twee jaar lang houden de Olympische sporters en hun entourage zich aan ik weet niet wat voor protocollen om besmetting te voorkomen. Men test zich een ongeluk. Dat duurt tot ze het KLM-toestel zijn binnengetreden. Daar mogen de reizigers van elke categorie lekker door elkaar zitten. Ze worden bediend door niet getest personeel. Resultaat: een […]
  Han van der Horst


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen