Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Rel over Shell als sponsor tentoonstelling klimaatcrisis 17 april 2021
  Het Science Museum in Londen ligt onder vuur omdat de komende tentoonstelling over de klimaatcrisis ‘Our Future Planet’ wordt gefinancierd door Shell. De Brits-Nederlandse oliegigant is juist een van de belangrijkste veroorzakers van klimaatverandering. De tentoonstelling wordt georganiseerd in de aanloop naar de COP26 klimaattop die in november in Londen ge […]
  Redactie Joop
 • Klimaatverandering houdt vrouwen en meisjes generaties lang arm 17 april 2021
  Earth Week, van 19 tm 25 april, is de week om stil te staan bij onze planeet, bij klimaatverandering. Voor veel vrouwen en meisjes in ontwikkelingslanden betekent klimaatverandering echter niet stilstaan, maar lopen, veel lopen. Voor hen is een veranderd klimaat niet een abstract concept dat in de toekomst tot een ramp kan leiden, het […]
  Marije Cornelissen
 • Gert-Jan Segers slikt kritiek op Mark Rutte in 17 april 2021
  ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers heeft weer een meloen moeten doorslikken. Hij stelde begin april dat zijn partij geen deel meer uit wilde maken van een nieuw kabinet als dat geleid wordt door Mark Rutte. De boude uitspraak kwam na het debat over de “functie elders” voor Pieter Omtzigt en Rutte’s onware verklaringen daarover. De beslissing werd […]
  Redactie Joop
 • Reisbureau biedt vaccinatie-trip naar Moskou voor 1.999 euro 17 april 2021
  Vaccineren is ook handel. Dat las ik vandaag op webpagina van Tagesschau. Voor 1.999 euro naar een vaccinatie in Moskou. Zo luidt de titel van de bijdrage over de heer Pinkernell. Hij is een advocaat uit Hamburg, vijftig jaar oud en dus nog niet aan de beurt voor een vaccinatie in Duitsland. Hij wil zich […]
  Allard van Gent
 • De persconferenties van Hugo de Jonge 17 april 2021
  Jean Gouders


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen