Zzp’er draagt eigen titel met trots

Trotse zzp’er heeft een eigen dag!

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat 96% van de in ons land werkzame zzp’ers trots is op het feit dát ze zzp’er zijn. En om dat te vieren en de zzp’er in het zonnetje te zetten, wordt op 2 april as. de jaarlijkse ‘Dag van de ZZP’er’ georganiseerd. Claim jouw vrijkaart.

Trots

De zzp’er is tegenwoordig niet meer weg te denken, zeker niet uit het nieuws. Zowel positief als negatief. En als je die zzp’er dan vraagt wat hij of zij zelf vindt, blijkt dat de zzp’er de titel graag draagt. 96% is trots op de titel. Mooi dat de zzp’er in ons land zo positief is. Dat moet gevierd worden!

Eigen dag

Een mooie dag om te vieren dat je trots bent en te laten zien waar je voor staat is de ‘Dag van de ZZP’er’ op 2 april, in de Kromhouthal te Amsterdam. Op deze dag komen zzp’ers uit heel het land samen vieren hoe mooi het is om zelfstandig zijn, deze titel te dragen. Uit hun midden wordt ook op 2 april de “Freelancer of the Year” bekend gemaakt en wordt de publieksprijs weggegeven. Daarnaast is deze dag ook om te netwerken en te leren, want de geheel gratis verzorgde dag staat bol van de activiteiten. Een dag geheel voor en in het teken van de zzp’er.

Activiteiten

Een mooie dag, 2 april waarvoor je nu gratis jouw ticket kan boeken. Laat je ophalen door de MINI VIP Shuttle Service, beleef een dag vol keynotes, seminars en bezoek de interessante netwerkmarkt, vol leerzame en handige tips. Lunch gezellig, geheel gratis mee, trendy foodtrucks zijn op deze dag aanwezig. ‘De Dag van de ZZP’er’ moet het trotse gevoel van de zzp’er uitdragen. Trots, trendy, eigentijds en hot is de zzp’er en dat moet gevierd worden! Dus claim jouw ticket nu en toon jouw trotse gevoel op deze ‘Dag van de ZZP’er’.

Via deze link kun je een VRIJKAART bestellen voor de ‘Dag van de ZZP’er’, ter waarde van €19,95.

Lees het hele artikel: Zzp’er draagt eigen titel met trots


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen