Seminar “Afschaffing VAR, invoering DBA en modelcontracten”

Zzp’er en de invoering DBA en afschaffing VAR

Op zaterdag 2 april is het zover, dan vindt de ‘Dag van de ZZP’er’ plaats in de Kromhouthal, Amsterdam. Als zzp’er kan je op deze dag, geheel gratis, verschillende seminars volgen. Zo ook de seminar van Josien van Breda, “Afschaffing VAR, invoering DBA en modelcontracten”. Een heet hangijzer en ‘hot’ nieuws, dus zeker de moeite waard om bij te wonen!

Seminar VAR, DBA en modelcontracten

Wat betekent de afschaffing van de VAR en de invoering van de wet DBA en de modelcontracten voor jou als zzp’er? Op deze vragen en meer krijg je een antwoord tijdens het ruime aanbod aan inspirerende seminars, dat tijdens de ‘Dag van de ZZP’er’, geheel gratis wordt aangeboden.

Josien van Breda

Josien van Breda, van FNV Zelfstandigen vertelt jou als zzp’er graag de belangrijke punten als het gaat over de afschaffing van de VAR en de invoering van de wet DBA, tijdens een interessante seminar op de ‘Dag van de ZZP’er’. Zij weet als belangenbehartiger voor zzp’ers alles over deze nieuwe wetgeving die veel impact heeft voor jou en jouw opdrachtgevers. Dus vergeet niet langs te gaan en je hierover te laten informeren, zodat je komende jaren niet voor verrassingen komt te staan!

Inspirerende dag

Het thema van de ‘Dag van de ZZP’er’ is: ben jij een echte ondernemersheld? Het wordt een insprirende dag, geheel gratis verzorgd. Ontmoet collega-ondernemers op het netwerkplein, bewijs jouw kennis tijdens de zzp-quiz, nuttig iets bij de hippe foodtrucks, volg interessante seminars en geniet van de netwerkborrel. Ook maakt de burgemeester van Amsterdam, Eberhart van der Laan, de Freelancer of the Year 2016 bekend tijdens dit event.

Via deze link kun je jouw vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95.

Lees het hele artikel: Seminar “Afschaffing VAR, invoering DBA en modelcontracten”


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen