Keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers”

Ruim helft zzp’ers sluit zich graag aan bij reviewsite

Reviewsites zijn ‘hot’ en ‘trendy’ en zeker zo langzamerhand een onmisbaar marketingtool, ook voor de zzp’er. Op de ‘Dag van de ZZP’er, 2 april as., is Stephan Bosman, oprichter van Zoover, aanwezig om te vertellen over het belang van online reviews voor jou als zzp’er.

Onderzoek ZZP Barometer

ZZP Barometer doet veel onderzoek onder zzp’ers, freelancers en zelfstandig ondernemers. Op de vraag of zzp’ers zich graag bij een site met reviews & ratings aansluiten, een site waar ook opdrachtgevers en intermediairs naar kijken, reageerde meer dan de helft van de ondervraagde zzp’ers, namelijk 53%, positief.
Online reviews is een ontwikkeling die niet meer te stoppen lijkt. Steeds vaker zetten zzp’ers zichzelf in de etalage en gebruiken een reviewsite  om zichzelf te promoten. Opdrachtgevers en intermediairs gebruiken deze ontwikkeling als hulpmiddel bij het zoeken en vinden van de juiste persoon voor de ‘job’.

Keynote Stephan Bosman

Stephan Bosman is oprichter van Zoover, de reissite die met behulp van online reviews vertelt welke trips jij het beste kunt maken. Maar hoe zit dat met jou, als freelancer of zzp’er? Verzamel jij al reviews en toon je ze online aan potentiële opdrachtgevers? Stephan vertelt je in zijn keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers” op de dag van de ZZP’er, 2 april as. Alles over het belang van online reviews voor jou als zzp’er, en hoe je ervoor zorg dat dit jouw personal branding naar een hoger niveau brengt. Essentieel voor iedereen die zijn tarief wil verhogen en meer kans op (nog) leuke(re) opdrachten wil maken.

Via deze link kun je jouw vrijkaart bestellen voor de Dag van de ZZP’er, ter waarde van €19,95. En wees er snel bij, want op is op!

Lees het hele artikel: Keynote “Het belang van online reviews voor zzp’ers”


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen