13 must-know tips om te scoren met je Facebookpagina [infographic]

Wellicht ben je actief op Facebook met een privé-account. Je ziet in je timeline regelmatig berichten van bedrijven en je hoort van collega-ondernemers die klanten krijgen via hun pagina. Of wellicht ben jij al aan de slag gegaan met het aanmaken van een pagina voor je bedrijf maar haal je er nog niet echt voordeel uit. Herkenbaar?

Checklist om je Facebookpagina te verbeteren
Miljoenen bedrijven beschikken over een Facebook-bedrijfspagina. Om te zorgen dat die van jou gevonden wordt is de onderstaande infographic, vormgegeven door Ghergich&Co, een handige checklist om jouw bedrijfspagina te verbeteren. 13 praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan herkenbaarheid door je logo als profielfoto te plaatsen. Publiceer een opvallende omslagfoto, waarmee je een nieuwe dienst of product promoot of bezoekers triggert voor de voorverkoop van je evenement. Of maak gebruik van de call-to-actions-buttons waarmee je zaken kunt uitlichten, zoals ‘koop nu’ of ‘boek direct’.

Aan de slag!
Uiteraard houdt het niet op na het toepassen van deze tips. Om voordeel uit je pagina te halen moeten je blijven investeren en actief aanwezig zijn op het platform. Wil jij alle tips lezen en daarmee je Facebook-bedrijfspagina verbeteren? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Voor een groter exemplaar klik je op de afbeelding.

13-tips-facebook

Lees het originele artikel: 13 must-know tips om te scoren met je Facebookpagina [infographic]


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen