Zzp-workshop e-CF

Fastflex gastheer zzp-workshop NGI-NGN

De zzp-workshop “e-CF (e-competentie kader) in de praktijk” wordt georganiseerd door NGI-NGN, met als gastheer Fastflex. In deze workshop wordt gekeken of e-CF kan helpen bij het inzichtelijk maken en krijgen van jouw expertise als zzp’er.

e-CF

Om in één gemeenschappelijke taal te kunnen spreken over de competenties die gebruikt worden door ICT professionals en ICT/HR managers en de competenties die nodig zijn binnen het brede ICT domein is e-CF (e-competentie kader) ontwikkeld. Doel van e-CF is o.a. het verhogen van onderling begrip en het brengen van transparantie in en rondom het ICT domein. Tijdens de workshop krijgt je een inkijk in de toegevoegde waarde van e-CF in de praktijk als zzp’er.

Zzp-workshop

Uit onderzoek van de ZZP Barometer en in samenwerking met LRWA kwam naar voren dat:
– 75% wordt door klanten of opdrachtgevers omdat hun kennis of expertise niet beschikbaar is binnen de eigen organisatie.
– 65% beoordeeld wil worden op uitstraling, expertise en ervaring.
Maar, hoe kun je nu als zelfstandige, zzp’er, goed laten zien wat jouw kennis of expertise is?
NGI-NGN organiseert daarom op 17 februari een workshop waar gekeken wordt of e-CF kan helpen bij het inzichtelijk maken en krijgen van jouw expertise als zzp’er. Gastheer van de workshop is Fastflex.

Inschrijven  kan via de website van het NGI-NGN.

Fastflex workshop

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen