10 sleutelelementen van een professionele site [infographic]

Een professionele site bestaat uit meer dan alleen een mooi design. De inhoud is van belang om goed te scoren bij zoekmachines én je doelgroep. Vandaag delen we in de serie Infographic Day 10 elementen die van belang zijn bij het creëren van een website van hoge kwaliteit.

10 sleutelelementen
De onderstaande visual is ontwikkeld door QuickSprout. Zij verrichtten onderzoek naar de belangrijkste elementen van een website van hoge kwaliteit. Een site waar je mee scoort en die bestaat uit goede content. De resultaten bundelden ze in 10 ‘sleutelelementen’ waaraan iedere website zou moeten voldoen. Denk aan relevante inhoud, juiste grammatica en spelling, lengte van teksten en pagina’s die makkelijk te scannen zijn door het gebruik van (sub)koppen en opsommingen. Maar ook of er (ondersteunende) afbeeldingen gebruikt zijn en of content deelbaar is via social media.
10-elementen-van-een-effectieve-en-prossionele-website
Lees het hele artikel: 10 sleutelelementen van een professionele site [infographic]


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen