Snelgroeiend flexwerkbedrijf Tribes verbindt zich aan zzp-prijs

Tribes Inspiring Workplaces komend jaar officieel businesspartner FOTY Awards

UTRECHT – Het snelgroeiende flexwerkbedrijf Tribes, dat onlangs nog werd verkozen tot ‘Beste flexwerkplek van Nederland’, heeft zich voor komend jaar als businesspartner verbonden aan de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards), de landelijke zzp-prijs die het afgelopen jaar door minister-president Mark Rutte werd uitgereikt. “Als zzp’er ben je voortdurend op zoek naar inspiratie, uitbreiding van relevante netwerkcontacten en sociaal contact. Daarom past het zo goed om ons merk aan deze zzp-prijs te verbinden,” aldus Eduard Schaepman, directeur en oprichter van Tribes.

De FOTY Awards is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er of freelancer van Nederland. Het afgelopen jaar deden bijna 10.000 zzp’ers mee aan de verkiezing, en gezamenlijk verzamelden zij meer dan 60.000 beoordelingen van opdrachtgevers en 247.000 stemmen via social media. Eén van de hoofdprijzen is een eenjarig abonnement om te flexwerken bij Tribes, ter waarde van 1.800 euro. De winnaar kan zelf kiezen van welke locatie hij of zij gebruik gaat maken. De Tribes locaties zijn van alle gemakken voorzien; high speed internet, fitness, catering, high tech ICT en nog veel meer faciliteiten. Daarnaast is Eduard Schaepman zelf jurylid: “Het persoonlijke verhaal, de businesscase en de groeipotentie van de finalisten hebben tijdens het juryberaad mijn grootste aandacht. Iedere zzp’er moet hier – als echte ondernemer – over nagedacht hebben.”

Pitchevent en juryberaad

Als businesspartner van de FOTY Awards komt Tribes onder de aandacht van zzp’ers via de website, de nieuwsbrief, e-mailnotificaties en offline events. Het pitchevent op 27 februari en het juryberaad op 19 maart worden bij Tribes Utrecht Papendorp gehouden, dat recent werd geopend door Marcel Boekhoorn, een van de investeerders achter Tribes. “Tijdens deze events krijgen de finalisten van de FOTY Awards de kans zich te presenteren in een videopitch, en worden de winnaars van de juryprijs bepaald onder leiding van juryvoorzitter René Frijters, directeur van online zzp-bank Knab,” aldus Robbie Sakkers, met Victor Mundi een van de initiatiefnemers van en tevens jurylid bij de FOTY Awards

Nieuwe editie

De inschrijvingen voor de FOTY Awards zijn geopend sinds september. Vanaf dat moment kunnen zzp’ers uit het hele land genomineerd worden binnen een van de tien categorieën. Er zijn vele mooie prijzen te winnen, waarvan de hoofdprijs één jaar rijden is in een gloednieuwe MINI Clubman. Deze wordt uitgereikt op de Dag van de ZZP’er, op zaterdag 2 april 2016.

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen