Zzp’er ontvangt liever geen kerstpakket

Zzp’er verwacht geen kerstpakket

Al eerder bleek uit onderzoek van ZZP Barometer dat zzp’ers liever geen kerstpakket weggeven. En ontvangen dan? Is de zzp’er blij met een kerstpakket aangeboden door een klant of opdrachtgever? Uit onderzoek blijkt slechts 10% van de ondervraagde zzp’ers graag een kerstpakket te ontvangen van een relatie.

Onderzoek

Kerst, cadeaus weggeven en ontvangen. Hoe denken zzp’ers hier over. Uit onderzoek bleek dat een kerstpakket weggeven aan de zzp’er niet besteed is. Slechts 9% geeft een kerstpakket weg. Maar, hoe zit het dan met ontvangen. Is de zzp’er wel te porren voor het in ontvangst nemen van een kerstpakket?
Ook hier stelt de zzp’er zich bescheiden op. Slechts 10% ontvang graag een kerstpakket van een klant of opdrachtgever en 20% misschien. Dus, geen hoge verwachtingen bij de grote groep hard werkende ondernemers van ons land, al zouden ze het misschien wel verdienen!

Kerstpakket ontvangen

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen