Zzp’er geeft liever geen kerstpakket weg

Kerstpakket niet aan zzp’er besteed

Tja, Kerst is onlosmakelijk verbonden met lichtjes, kerstbomen, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Maar, als je aan een zzp’er vraagt wat er ondernomen wordt naar de klant of opdrachtgever toe, blijkt dat de zzp’er niet echt bereid is de kerstgedachte te omarmen. Slechts 9% van de ondervraagde zzp’ers weet zeker dat hij of zij voor kerstman zal spelen en dus een kerstpakket aan een relatie gaat geven.

Onderzoek

Uit onderzoek van de ZZP Barometer is gebleken dat een kerstcadeau weggeven aan de zzp’er niet besteed is. Slechts 9% trekt het Kerstpak aan dit jaar en 19% twijfelt nog. Het grootste gedeelte van de in ons land hard werkende zzp’ers, vindt het uitdelen van een kerstpakket niet nodig.

Kerstpakket geven

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen