Gratis bezoekers tellers (statcounters)

tellerHieronder wordt naar verschillende handige “website bezoekers counters” doorverwezen welke gratis te gebruiken zijn. Deze tellers zijn erg eenvoudig te installeren waardoor minimale technische kennis vereist is.

  • Zeer eenvoudige teller
    Deze bezoekers teller is erg eenvoudig en snel te installeren. Met het plaatsen van een simpele HTML code  op uw website/webpagina kunnen eenvoudig dagelijkse en maandelijkse unieke bezoekers en pagina-bezoeken worden uitgelezen. Ga verder…
  • Bezoekers-teller met live preview
    FeedJit is een bezoekers-teller welke bij binnenkomst, live informatie uitleest over de locatie, browser, tijdstip etc. van uw bezoekers. De Live Traffic Feed houdt de 100 meest recente bezoekers bij van pagina’s waar u de (eenvoudige) feed-code/widget op geplaatst hebt. Ga verder…
  • Statcounter met veel bezoekers-informatie
    Met deze statcounter kan behoorlijk veel informatie over uw bezoekers worden uitgelezen. Met een eenvoudige HTML code, geplaatst op uw website is deze statcounter direct actief. Ga verder…

Meer website analyse tools

Sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen