Facebook begint eigen zzp-marktplaats

‘Services’ live bij Facebook

Ook Facebook gaat de strijd aan als het om zzp’ers gaat, net als LinkedIn, Google en Amazon. De nieuwe functionaliteit ‘Services’ is live en running.

Live

Facebook is klaar voor de grote groep zzp’ers in Nederland en gaat de concurrentie aan met alle zzp-marktplaatsen in ons land, maar ook met grote namen als ‘de Gouden Gids’ en ‘Yelp’. Nog niet officieel gelanceerd, maar wel al in functie en live: ‘Services’. Gebruikers in Nederland van ‘Services’ worden verwezen naar lokale adverteerders, zzp’ers. Deze nieuwe functie binnen Facebook stuurt de gebruiker via verschillende categorieën zoals ‘zakelijke dienstverlening’ en ‘loodgieter’ naar de juiste man of vrouw voor de job. Ook wordt via een ‘map’ aangegeven waar de locatie precies is. De verwijzing naar de adverteerders, zzp’er, binnen de categorie gaat naar de bedrijfspagina van de desbetreffende ondernemer. Lees meer ZZP & MKB nieuws…

Zie ook:

Sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen