Zzp-kappersgilde online en running

Zzp-kapper, -stylist, -visagist nu ook aan huis en kantoor

Vol trots heeft het team van GLYD, een nieuwe kappersgilde, het bericht de wereld in geslingerd dat het bedrijf online is. “We zijn live!” Na het ophalen van de benodigde investering, is GLYD in navolging van succesvolle begrippen als Uber en Airbnb nu een feit.

Amsterdam

Het is vanaf nu mogelijk om, als je in Amsterdam woont of werkt, een zzp-kapper, -hairstylist of -visagist te boeken. Online boeken en voordat je het weet heb je je eigen afspraak op de voor jou meest handig tijd ingepland, thuis of op kantoor. De site is in beta en er wordt hard doorgewerkt. Nieuwe functies, stylisten en steden zullen binnenkort worden toegevoegd. Een mooie nieuwe aanwinst binnen de flexibilisering van de arbeidsmarkt.

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen