Video: boze vrouw uit Oranje blokkeert de auto van staatssecretaris Dijkhoff en schreeuwt

Boze inwoners van Oranje hebben dinsdagavond geprobeerd te verhinderen dat staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asielzaken) met zijn auto wegreed.


De bewoners van Oranje waren boos over de honderden (700) extra asielzoekers die in het dorp worden opgevangen. Ze blokkeerden alle toegangswegen tot het dorp en hielden alle voertuigen tegen. I.P.V. de besproken 700 migranten (hetgeen al veel te veel is op een bevolkingsaantal van 140), werd dit aantal zonder enig overleg met de bewoners verdubbeld naar 1400… Oftewel het bevolkingsaantal wordt in een klap vertienvoudigd.

De bussen met asielzoekers zijn in de nacht van dinsdag op woensdag alsnog aangekomen. De bussen reden onder politiebeleiding door Oranje, maar de sfeer was er toen rustig. Veel mensen die wegen hadden geblokkeerd, waren inmiddels al naar huis gegaan. De bussen hebben een tijd op een plek buiten Oranje gewacht.

Het bericht Video: boze vrouw uit Oranje blokkeert de auto van staatssecretaris Dijkhoff en schreeuwt verscheen eerst op Z24.

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen