Opvang asielzoekers: Nederlanders negatiever, Wilders stijgt in peilingen

Nederlanders zijn negatiever gaan denken over de opvang van vluchtelingen. Ondertussen blijft de partij van Geert Wilders stijgen in de peilingen.

Registratie asielzoekers
Volgens minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken is het bij zulke grote stromen vluchtelingen normaal dat iedereen zich zorgen maakt of dat allemaal wel goed komt. In het tv-programma WNL op Zondag werd de minister gevraagd of bekend is wie die mensen zijn. “We proberen er oog op te houden, maar mensen moeten natuurlijk ook geregistreerd worden. Er moet gekeken worden of het allemaal wel vluchtelingen zijn en of de mensen zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Dat is nog een heel traject.”

Het bericht Opvang asielzoekers: Nederlanders negatiever, Wilders stijgt in peilingen verscheen eerst op Z24.

Meer ZZP & MKB nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen