Race tegen de klok voor GeenPeil

digitaal-tekenenOp 21 maart 2014 tekenden 28 regeringsleiders van EU-landen en de Oekraïnse premier Jatsenjoek een associatieverdrag tussen de Oekraïne en de EU. De EU zal de Oekraïne politiek en financieel steunen, de Oekraïne zal op haar beurt “Europese normen en maatstaven” invoeren. Is u ooit gevraagd wat u van deze expansie van de EU vindt? GeenPeil vindt dat uw mening belangrijk is.

Het is tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben we een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september. GeenPeil heeft inmiddels ruim 240.000 handtekeningen opgehaald. Veel MKBérs, ZZPérs en anderen hebben deze actie gesteund. Maar ze zijn er nog niet en daarom vraagt GeenPeil de Nederlander om hulp. Lees meer…
steun-geenpeil

Help jij GeenPeil naar de 300.000 handtekeningen?
Deel deze oproep metvrienden en kennissen, en help GeenPeil in deze race tegen de klok!

Hoe kan jij helpen ? Simpel!

Laat voor 28 september minstens 1 kiesgerechtigde het formulier invullen op TEKEN.GEENPEIL.NL. Als we nog 60.000 handtekeningen krijgen, winnen we ons referendum en dwingen we Den Haag om naar ons te luisteren. Doe mee. Help het Leger des Peils. Schrijf geschiedenis. En red de democratie!
Teken-geenpeil
steun-geenpeil

Thierry Baudet – Toespraak Tweede Kamer EU-referendum

Toespraak van Thierry Baudet tijdens het Tweede-Kamerdebat over het burger-initiatief voor referenda bij voortgaande machtsoverdracht aan Brussel.

BN’ers steunen GeenPeilsteun-geenpeil

Bron: GeenPeil.nl

MEER ZZP & MKB NIEUWS


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen