Meedoen aan marktonderzoek tegen betaling

Panelwizard-com10 Cent beloning per vraag
PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor maken ze gebruik van een consumentenpanel. Zij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het werkt dus heel simpel: hoe meer vragen u krijgt, hoe hoger de beloning. Aanmelden als panellid…

Vertrouwelijk en anoniem
Met de afgenomen online enquêtes gaan de marktonderzoekers van PanelWizard Direct aan de slag om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de mening van ‘de Nederlander. Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen nooit worden verkocht of gebruikt voor andere doeleinden dan marktonderzoek. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons bovenaan! PanelWizard Direct is ISO gecertificeerd en houdt zich aan de gedragscode van de branchevereniging MOA en ICC/ESOMAR.

Panellid worden
Lid van ons panel ben je niet zo maar, je moet er wel wat voor doen. Want we willen “misbruik” voorkomen en ongemotiveerde respondenten bij voorbaat weren. We controleren daarom bijvoorbeeld op de moeite die een aspirant panellid neemt om het formulier en de eerste vragenlijst in te vullen. Als deze controles succesvol worden doorlopen wordt iemand definitief toegelaten tot het panel.

aanmelden

 

Trendyflash Publishing sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen