Het scherpe antwoord op de tweet van Wilders over vechtende asielzoekers

Op het terrein van asielzoekerscentrum Overberg in de provincie Utrecht is het in de nacht van donderdag op vrijdag erg onrustig geweest. Door vechtpartijen zijn twee mensen gewond geraakt. De politie heeft twee anderen opgepakt, meldde een woordvoerder.

De eerste melding van onrust was rond 0.30 uur. Op dat moment was er een vechtpartij op het terrein van het asielzoekerscentrum. Twee grote groepen stonden volgens de politie tegenover elkaar. “Er werd flink gevochten”, zei een politiewoordvoerder.

De politie kreeg de situatie onder controle, maar twee uur later liep het opnieuw uit de hand. Het was een “massale vechtpartij”, waarbij “tientallen mensen” waren betrokken. Volgens de woordvoerder werd ook schade aangericht op het terrein. “Er is tijdens de vechtpartij onder meer meubilair gebruikt.”

Tweet van Wilders

Het incident was voor Geert Wilders aanleiding om een tweet de wereld in te sturen. Volgens de PVV-leider is het tijd om de grenzen te sluiten voor vluchtelingen.
Meer ZZP & MKB nieuws…

Sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen