Basisscholen in Utrecht doen Zwarte Piet in de ban om ‘racistische aspecten’

Moet Zwarte Piet blijven? Ondernemers geven hen mening…

Zwarte-pietHet sinterklaasfeest op de openbare basisscholen in Utrecht wordt vanaf dit jaar gevierd zonder Zwarte Piet. Het bericht Basisscholen in Utrecht doen Zwarte Piet in de ban om ‘racistische aspecten’ verscheen eerst op Z24. GEEF JOUW MENING HIERONDER.

Zwarte Piet mag blijven van ondernemers
Zwarte-Piet-faviZwarte Piet mag dezer dagen dan omstreden zijn, ondernemers zijn niet van plan beeltenissen of andere producten van de kindervriend uit hun zaak te bannen. Zwarte Piet blijft. Maar liefst 90 procent vindt het onzin om Zwarte Piet nu opeens links te laten liggen en laat de figuur gewoon onderdeel zijn van het Sinterklaasfeest in de onderneming, zo blijkt uit een poll op onze website waar 2519 mensen op reageerden. Lees meer…

Geef jouw mening:

Sorry, there are no polls available at the moment.
Zie meer meningen…
zwarte-pietjes
Meer ZZP & MKB nieuws…
Zie ook:

Sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen