3 Alternatieve manieren om website bezoekers te krijgen

meer traffic

Traditionele bezoekers methodes

De meest voor de hand liggende methodes om aan verkeer naar een website te komen, kennen de meeste websitebeheerders inmiddels wel; Google vrije zoekresultaten, Google adverteren, Marktplaats adverteren, linkbuilding, Artikelmarketing, Social media etc. Pas deze methodes uiteraard toe!

3 Alternatieve bezoekers methodes

Veel websitebeheerders passen slechts de bekende, traditionele methodes toe om aan website-verkeer te komen, terwijl er toch de nodige andere methodes zijn om extra verkeer te genereren naar een website. Hieronder noem ik er drie. Deze methodes zullen u veel extra website-verkeer op kunnen leveren?

 1. Advertentie ruimte uitwisselen
  Heeft u de mogelijkheid om enige reclame-ruimte beschikbaar te stellen, op een of meerdere van uw website(s)?  In dat geval kunt u gebruik maken van Advertentie exchange systemen. Uw advertenties worden dan op websites van andere deelnemers getoond. Deze systemen zijn gratis en kunnen zeker bezoekers opleveren. Hier vindt u een advertentie exchange systeem…
  .
 2. Tekstlink adverteren op meerdere websites
  Een snelle, eenvoudige, voordelige en efficiënte manier om traffic te genereren! Met tekstlink adverteren is uw link binnen enkele momenten actief en wordt deze direct getoond op meerdere Nederlandse websites, startpagina’s en bedrijvengidsen, veelal op Top-locaties. Zie voorbeelden… Deze betaalde manier zal direct bezoekers naar uw website(s) op kunnen leveren. Lees meer over tekstlink adverteren…
  .
 3. Actief reageren op onderwerp-gerelateerde blogpost
  Dit kan veel gratis, relevant verkeer naar uw website opleveren. Na een paar uurtjes rondkijken/ serieuze reacties schrijven / advies geven etc. (LET OP: NIET SPAMMEN DUS) kunt u eenvoudig, vrijwel zeker en langdurig veel hoogwaardig website-verkeer tot stand brengen en uw imago op internet verbeteren. Met deze tool kunt u eenvoudig onderwerp-gerelateerde blogpost vinden waar een reactie kan worden geplaatst. Lees meer…

Zie ook:
LINK VERTONINGEN VIA EUROBELLEN.NL
Direct bezoekers!

Sponsors:

Linkbox

De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen