Werknemer evolueert tot zzp’er in bedrijfsleven

Flexibiliteit hét modewoord van deze tijd

Eén van de dingen die zo langzamerhand wel duidelijk wordt is dat werken, zoals we het kennen, een evolutie doormaakt en verdwijnt. Niet langer zitten we vast in en strak harnas als het gaat over deelnemen aan de arbeidsmarkt, maar zijn “flexibiliteit” en “passie” de modewoorden van deze tijd.

De evolutie

Visies zijn er genoeg als het gaat over de zzp’er. Maar duidelijk is dat uitdaging de enige weg vooruit is. Na te denken over hoe je werkt, als zzp’er, ondernemer of werknemer en hoe je jouw bedrijf opbouwt. Dat de werknemer een evolutie doormaakt en vaak uitgroeit tot zzp’er is iets wat we ook in Nederland steeds meer ondervinden. De werknemer van een decennium geleden is niet dezelfde als de werknemer van tegenwoordig. En steeds vaker kiest de werknemer van nu voor zelfontplooiing, flexibiliteit en vrijheid en wordt zzp’er. Ook is steeds vaker “passie” voor het werk een pré. Onderstaande afbeelding laat zien welke evolutie we doormaken en dat niet langer oude normen heilig zijn.

The_evolution_of_the_employee

Lees meer: Werknemer evolueert tot zzp’er in bedrijfsleven
Meer ZZP nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen