Nieuw platform helpt Nederlandse starter goed op weg

Maak als zzp’er een sterker start

Het nieuwe platform Starten.nl  biedt hulp aan startende ondernemers. Hoe start je een eigen bedrijf en waar moet je als starter goed op letten? Speciaal voor deze groep mensen is dit nieuwe initiatief gelanceerd.

Informatieportaal

Zzp’ers zorgden het afgelopen jaar voor een recordtoename aan bedrijven  in Nederland. En nog steeds neemt het percentage startende ondernemers  toe. Starten.nl is daarom een mooi en welkom initiatief binnen de zzp-wereld. Onder leiding van Martijn Pennekamp geeft dit nieuwe informatieportaal een antwoord op alle vragen die starters hebben en is opgericht om deze groep op weg te helpen.
De website biedt onder andere een complete agenda voor interessante ondernemersevenementen op provinciaal niveau. Ook zorgt de site voor relevante content middels blogs en nieuwsartikelen. Oprichter Martijn Pennekamp: “Dit is een platform waarbij ervaring delen en kennis vergroten centraal staan. Iedereen weet hoe belangrijk een goed netwerk is. Wij bieden dat.” Ook vind je op de website een veelvoud aan gratis informatieve whitepapers en voorbeeldovereenkomsten. De actuele en interactieve website Starten.nl moet hét startpunt worden voor startende ondernemers en de Nederlandse starter goed op weg helpen.

Lees meer: Nieuw platform helpt Nederlandse starter goed op weg
Meer ZZP nieuws…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen