Wat is PA en DA?

moz-comHoe kun je de PA en DA bepalen?
PA staat voor Page authority en DA voor Domain authority. Deze waardes zijn te meten via MOZ (een SEO organisatie), welke aan de hand van tientallen factoren een score uitleest, die O.A. aangeeft hoe een website/webpagina (waarschijnlijk) zal ranken in de zoekresultaten van Google. MOZ Open Site Explorer is zeer eenvoudig te gebruiken.

MOZ genereert veel gedetailleerde informatie
De gedetailleerde informatie is opgedeeld in meerdere secties, waaronder: inkomende links, net ontdekte Links, top Pagina’s, linking domains, anchor tekst, social media links/shares met geavanceerde rapporten.
MOZ-ose

Hoe kun je de PA en DA verhogen?

De PA en DA van een website zijn O.A. te verhogen door meer links te verzamelen (er wordt tegenwoordig ook veel waarde gehecht aan links vanaf Social Media), meer content op je site te plaatsen en deze content te optimaliseren.

  • Content
    Regelmatig publiceren op uw eigen website is een van de meest zekere basis-manieren om bezoekers op een website te krijgen. Publiceer regelmatig  waardevolle content op uw website. Lees hier schrijftips…
  • Links
    Zorg regelmatig voor goede/relvante Links naar je website. Plaats hierbij ook Deeplinks (links naar een specifieke pagina’s binnen een website).
  • Social media
    Publiceer regelmatig micro post op Social media kanalen. Neem een link op naar een van uw webpagina’s. Plaats originele/leuke/interessante berichten welke men zou willen delen.

Zie ook:
30 links geschikt voor Nederlandse en Belgische websites

30 website vermeldingenMet deze dienst kunt u 30 links handmatig laten plaatsen. Plaatsing is gevarieerd (do- en nofollow) en daardoor volkomen veilig.


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen