Gratis traffic vanaf blogs

sterReageren op -voor u- product of business gerelateerde artikelen en/of blogspost, waarbij een websitevermelding aanwezig is. Dit kan veel gratis verkeer naar uw website opleveren. Zoek in Google met onderstaande code, eenvoudig en snel, beschikbare websites waar gereageerd kan worden op publicaties (Nederlandse blogpost).

site:.nl “Geef een reactie” “UW ZOEKTERM”

Aangepast zoeken


Gebruik zoektermen welke aansluiten bij uw producten of diensten. Er kan een op zichzelf staand zoekwoord (b.v. “Keukens”) of een woordcombinatie worden ingevoerd (b.v. “Keukens op maat”). Dikwijls kunt u onderaan de gevonden pagina’s een reactie met een websiteverwijzing plaatsen (zoals hieronder).

Zie ook Gratis website verkeer…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen