Mark Zuckerbergs doel voor 2017 is om in elke Amerikaanse staat mensen ontmoeten

Mark Zuckerberg staat bekend om met gedurfde, soms bizarre goede voornemens aan te komen.

In afgelopen jaren nam de Facebook-oprichter en -topman zich onder meer voor om alleen vlees te eten van dieren die hij zelf doodt, Mandarijn Chinees te leren spreken, en meer recentelijk het bouwen van een kunstmatig intelligente assistent voor in zijn eigen huis.

Dit jaar heeft Zuckerberg een meer staatsman-achtig persoonlijk doel: de VS rondtoeren en mensen ontmoeten in elke staat.

“Mijn persoonlijke doel voor 2017 is om voor het einde van het jaar elke staat bezocht te hebben en daar ook mensen ontmoet te hebben”, schreef hij dinsdag in een Facebookbericht. “Ik heb al behoorlijk wat tijd in veel staten doorgebracht, dus ik moet nog naar ongeveer 30 staten om deze uitdaging te volbrengen.”

Zuckerberg zegt dat hij roadtrips wil maken met zijn vrouw, Priscilla Chan, en “stops wil maken in kleine stadjes en universiteiten”. Ook wil hij de Facebookkantoren door het land bezoeken.

“Na het tumultueuze afgelopen jaar, hoop ik met deze uitdaging de deur uit te komen en met meer mensen te praten over hoe ze leven, werken en denken over de toekomst”, schrijft hij. “Mijn werk gaat over het verbinden van de wereld en iedereen een stem geven. Ik wil meer van die stemmen persoonlijk horen.”

Zuckerberg groeide op in Dobbs Ferry, in de Amerikaanse staat New York. Hij studeerde aan Harvard en verhuisde naar San Francisco om Facebook op te richten. Daar woont hij nu met zijn vrouw Priscilla en zijn dochter Max.

Het bericht Mark Zuckerbergs doel voor 2017 is om in elke Amerikaanse staat mensen ontmoeten verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Mark Zuckerbergs doel voor 2017 is om in elke Amerikaanse staat mensen ontmoeten
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen