Een dag na de dood van Carrie Fisher overlijdt ook haar moeder, actrice Debbie Reynolds

Actrice Debbie Reynolds, de moeder van Carrie Fisher, is woensdag op 84-jarige leeftijd overleden, zo melden diverse media waaronder Variety en de Los Angeles Times.

“Ze wilde bij Carrie zijn”, zei Reynolds’ zoon Todd Fisher tegen Variety.

De ambulance reed rond 13.00 uur (lokale tijd) met spoed naar het huis van de zoon van Reynolds in Beverly Hills, aldus TMZ.

Reynolds verloor dinsdag haar dochter, Carrie Fisher. Fisher werd vrijdag tijdens een vlucht getroffen door een hartaanval.

Reynolds plaatste na de dood van haar dochter een aangrijpend eerbetoon op haar Facebookpagina. Fisher begon haar acteercarrière in 1973, in de Broadway-productie ‘Irene’, waar haar moeder ook in speelde.

Reynolds is met name bekend om haar iconische rollen in films als Singin’ in the Rain en The Unsinkable Molly, waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg als beste actrice. In 2015 kreeg Reynolds een lifetime achievement award van de vakbond voor filmacteurs in de Verenigde Staten.

LEES OOK: Het fantastische leven van Star Wars-icoon Carrie Fisher

Het bericht Een dag na de dood van Carrie Fisher overlijdt ook haar moeder, actrice Debbie Reynolds verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Een dag na de dood van Carrie Fisher overlijdt ook haar moeder, actrice Debbie Reynolds
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen