Dit zijn de allerbeste vrienden van Mark Zuckerberg, volgens Facebook – zijn vrouw staat er niet bij

Het jaar is bijna voorbij en Facebook maakt gepersonaliseerde video’s voor alle 1,8 miljard gebruikers om terug te kijken op 2016. Facebook-oprichter en CEO Mark Zuckerberg deelde onlangs zijn video op zijn pagina.

Aan het eind van de video zie je wie afgelopen jaar Zuckerberg’s beste vrienden waren op Facebook.

De vrienden staan in cirkels afgebeeld. We zetten de personen in de binnenste cirkel op een rij, van bovenaf en met de klok mee.

Het jaar is bijna afgelopen, en maakt Facebook gepersonaliseerde video's voor alle 1,8 miljard gebruikers om terug te kijken op 2016. Facebook-oprichter en CEO Mark Zuckerberg deelde onlangs zijn video op zijn pagina. Aan het eind van de video zie je wie afgelopen jaar Zuckerberg's beste vrienden waren op Facebook.

Dave Morin (hij staat voor de blauwe muur met de rode, oranje en gele strepen):

Een vroege medewerker van Facebook, die in 2010 vertrok om CEO te worden bij de sociale app Path. Hij richtte ook investeringsmaatschappij Slow Ventures op.

Yuri Milner:

Investeerde vroeg in Facebook via zijn Russische techbedrijf Mail.Ru Group. Hij kocht een aandeel van 1,96 procent in Facebook voor 200 miljoen dollar.

Elliot Schrage (verkleed als Iron Man):

De huidige vice-president van de communicatie-afdeling van Facebook. Hij is verantwoordelijk voor het internationale beleid van Facebook en onderhoudt relaties met overheden. Hij reist soms met Zuckerberg, de twee zijn gefotografeerd terwijl ze aan het hardlopen waren in verschillende landen

Jessica Lessin:

De oprichter en CEO van The Information, een website die technieuws brengt voor abonnees die daar 400 dollar per jaar voor betalen. Haar man is Sam Lession, die bij Facebook werkte en bevriend is met Zuckerberg.

David Marcus:

Hij leidt het Messenger-team van Facebook. Hij is een van de vertrouwelingen van Zuckerberg, en was eerder ook directeur van PayPal.

Caryn Marooney:

Vice-president van de internationale communicatie-afdeling van Facebook. Ze is verantwoordelijk voor alle externe communicatie en PR. Haar directe chef is Elliot Schrage (zie boven) en ze werkt nauw samen met Zuckerberg.

Vader met baby:

Onbekend

Brent Tworetzky (met twee kinderen):

De man van de zus van Zuckerberg, Randi Zuckerberg. Hij is op dit moment een hoge functie in de XO Group.

Zuckerberg’s vrouw staat dus niet in de binnenste cirkel, maar komt wel in de andere cirkels voor. Net als Facebook’s Chief Operating Officer Sheryl Sandberg, Andrew ‘Boz’ Bosworth, vice-president van de advertentieafdeling, en product chief Chris Cox.

Het bericht Dit zijn de allerbeste vrienden van Mark Zuckerberg, volgens Facebook – zijn vrouw staat er niet bij verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Dit zijn de allerbeste vrienden van Mark Zuckerberg, volgens Facebook – zijn vrouw staat er niet bij
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen