Chat-app Slack komt met videobellen, mét emoji’s voor je baas

Het lijkt een logische stap: Slack krijgt er in een update videobellen bij. Heb jij als bedrijf een betaalde account, dan kun je straks met maximaal vijftien mensen tegelijk een groepsvideogesprek beginnen. Gebruik je een gratis variant, dan kun je alleen enkele telefoontjes plegen.

Ergens in de komende dagen komt de Slack-update online en deze zal werken op de desktop-apps voor Windows, OS, maar ook in de Chrome-browser. Ben je onderweg en heb je alleen je telefoon beschikbaar, dan kun je deelnemen aan videogesprekken, maar dan wel alleen audio verzenden en ontvangen.

Emoji galore

Ben je helemaal blij met het voorstel van je collega, dan kun je hem tijdens het videobellen een ‘thumbs up’ sturen. En zo zijn er nog meerdere icoontjes die je tijdelijk over je camerabeeld heen kunt laten zweven. Op dit moment is Slack nog bezig met het integreren van ‘screen sharing’.

LEES OOK: Met zijn poging om Slack kapot te maken, keert Microsoft terug naar het tijdperk van Bill Gates

Het bericht Chat-app Slack komt met videobellen, mét emoji’s voor je baas verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Chat-app Slack komt met videobellen, mét emoji’s voor je baas
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen