Beleggersclub VEB blijft kritisch over Value8, het investeringsfonds van voormalig directeur Peter Paul de Vries

De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) blijft vraagtekens zetten rond het beursgenoteere investeringsfonds Value8 van de eigen oud-directeur Peter Paul de Vries.

Zo vindt de VEB het vreemd dat bij een aandeelhoudersvergadering voor de benoeming van twee nieuwe commissarissen, een financieel directeur en een nieuwe accountant, geen van allen aanwezig was tijdens de bijeenkomst.

De VEB stelt in een artikel op de eigen website dat de raad van commissarissen van Value8 ,,geen toonbeeld van openheid en professionaliteit” is omdat van de oorspronkelijke raad alleen president-commissaris Jaap van Duijn bij de vergadering van vorige week aanwezig was.

De beleggersvereniging is van mening dat met de afwezigheid van al die benoemingen veel vragen van beleggers onbeantwoord blijven, bijvoorbeeld over de papieren herwaarderingen van diverse Value8-deelnemingen en de ,,boterzachte basis” voor de winst die Value8 rapporteert.

Het bericht Beleggersclub VEB blijft kritisch over Value8, het investeringsfonds van voormalig directeur Peter Paul de Vries verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Beleggersclub VEB blijft kritisch over Value8, het investeringsfonds van voormalig directeur Peter Paul de Vries
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen