Olga ‘ze was genoemd’ Zoutendijk geen kandidaat om topman Gerrit Zalm op te volgen bij ABN AMRO

President-commissaris Olga Zoutendijk van ABN AMRO is geen kandidaat om de vertrekkende topman Gerrit Zalm op te volgen. Dat schrijven Zoutendijk en Zalm in een bericht op het intranet van de bank, in handen van AFN.

Volgens Zoutendijk en Zalm vindt het opvolgingsproces plaats in goed overleg met NLFI en het ministerie van Financiën. ,,Dit is vastgelegd in de relationship agreement en is ook conform onze wens om onze grootaandeelhouder hierin te kennen”, aldus de twee. Daarnaast worden ook de belangen van andere belanghebbenden ,,zorgvuldig meegewogen”, geven ze verder aan.

,,Dit proces kost tijd. Vanuit de raad van commissarissen wordt dit proces geleid door Olga als president-commissaris. Zij is geen kandidaat voor de opvolging van de voorzitter van de raad van bestuur, in tegenstelling tot wat sommige media beweren.”

Bestuursvoorzitter Zalm vertrekt volgend jaar bij ABN AMRO, waar hij sinds februari 2009 aan het roer staat.

Het bericht Olga ‘ze was genoemd’ Zoutendijk geen kandidaat om topman Gerrit Zalm op te volgen bij ABN AMRO verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Olga ‘ze was genoemd’ Zoutendijk geen kandidaat om topman Gerrit Zalm op te volgen bij ABN AMRO
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen