De politie van Los Angeles doet onderzoek naar mogelijke kindermishandeling door Brad Pitt

De politie van Los Angeles doet onderzoek naar mogelijke vormen van kindermishandeling door de acteur Brad Pitt. Dit meldt de website TMZ donderdag.

De site stelt dat recente mishandeling en grove bejegening van de kinderen de aanleiding vormen voor de naderende echtscheiding van Pitt en echtgenote Angelina Jolie. Het echtpaar heeft drie eigen en drie geadopteerde kinderen.

Het onderzoek zou zich concentreren op uitbarstingen van Pitt in een privévliegtuig en vervolgens buiten het toestel nadat het vorige week woensdag was geland. Een ooggetuige zou zo ontsteld zijn geweest over het gedrag van de acteur jegens de kinderen, dat die anoniem de kinderbescherming heeft ingeschakeld, aldus het in Los Angeles gevestigde TMZ dat zich naar eigen zeggen specialiseert in nieuws en roddels rond beroemdheden en entertainment.

Pitt en Jolie waren sinds 2004 samen en trouwden in 2014. De 41-jarige actrice vraagt niet om alimentatie van de 52-jarige Pitt. In de scheidingspapieren geeft ze aan dat het echtpaar sinds 15 september 2016 uit elkaar is.

Het bericht De politie van Los Angeles doet onderzoek naar mogelijke kindermishandeling door Brad Pitt verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: De politie van Los Angeles doet onderzoek naar mogelijke kindermishandeling door Brad Pitt
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen