Chelsea Clinton reageert op de suggestie van Donald Trump om een ex-minnares van Bill Clinton bij het tv-debat te halen

Chelsea Clinton reageerde dinsdag op de uitspraak van Donald Trump dat hij zich had ingehouden bij het oprakelen van de buitenechtelijke affaires van haar vader Bill Clinton het presidentiële debat van maandag.

Trump dreigde om Gennifer Flowers bij het debat met zijn Democratische tegenstander Hillary Clinton te halen, een voormalig model waarmee Bill Clinton naar eigen zeggen en buitenechtelijke affaire heeft gehad.

“If dopey Mark Cuban of failed Benefactor fame wants to sit in the front row,” tweette Trump zaterdag, “perhaps I will put Gennifer Flowers right alongside of him!”

De campagnestaf van Trump zei later dat Flowers geen formele uitnodiging had gehad. Trump noemde haar uiteindelijk niet en de Republikeinse kandidaat zei na het debat, dat hij dat had gedaan vanwege de aanwezigheid van Chelsea Clinton, de dochter van Bill en Hillary.

Chelsea Clinton reageerde dinsdag op Trump, tegenover Cosmopolitan’s Prachi Gupta met de constatering dat de aanvallen van Trump op haar moeder vergelijkbaar waren met eerdere uitlatingen van Trump.

“Mijn reactie is dezelfde als altijd, wanneer Trump mijn moeder of familie aanvalt,” zei Chelsea Clinton. “Hij probeert de aandacht af te leiden van zijn onvermogen om te praten over waar het werkelijk om gaat bij deze verkiezingen met concrete, duidelijke voorstellen over de economie, ons schoolsysteem, studentenschulden, of te zorgen dat ons land en Amerikanen in de wereld veilig zijn.”

Verder zei Chelsea Clinton:

“Ik kan me eigenlijk geen moment herinneren in mijn leven dat het niet zo was dat mijn ouders en familie werden aangevallen, dus het valt helaas gewoon in die traditie. Wat ik het meest zorgelijk vindt zijn Trumps voortdurende aanvallen op groepen in ons land en in de wereld: vrouwen, moslims, gehandicapten, een familie met een gedecoreerde veteraan. Dat vind ik veel verontrustender dan wat hij recent heeft geroepen over mijn moeder of familie.”

Lees het volledig interview in Cosmo hier

Het bericht Chelsea Clinton reageert op de suggestie van Donald Trump om een ex-minnares van Bill Clinton bij het tv-debat te halen verscheen eerst op Business Insider.

Lees het hele artikel: Chelsea Clinton reageert op de suggestie van Donald Trump om een ex-minnares van Bill Clinton bij het tv-debat te halen
Adverteren

Artikel marketing

Artikelen plaatsen