Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Adviseur van Marine Le Pen veroordeeld voor haatzaaien tegen moslims 25 april 2017
  Robert Ménard, één van de belangrijke adviseurs van oud-FN-voorvrouw en presidentskandidaat Marine Le Pen, is dinsdag door de rechter veroordeeld voor haatzaaierij jegens moslims. De extreemrechtse Ménard is de burgemeester van Béziers, een stadje ten zuiden van Montpellier. Hij is veroordeeld tot het betalen van 2.000 euro vanwege opmerkingen die hij maakte […]
  Redactie Joop
 • Zo tem je racisten 25 april 2017
  Racisme op de werkvloer is voor de meeste zwarte- en zandkleurige Nederlanders geen onbekend fenomeen. Opiniewebsite Joop publiceerde het verhaal van Manju Reijmer, die zichzelf aan het ontvangende eind van allerlei racistische pesterijen bevond. Een pijnlijk relaas, dat escaleerde van “onschuldige” grapjes tot het punt waarop Reijmer zich niet meer veilig v […]
  Izz ad-Din Ruhulessin
 • Geheime diensten verzuimen data verkregen na hacks te wissen 25 april 2017
  Geheime diensten wissen data die ze hebben verkregen na hacken, niet. Er is geen beleid en al helemaal geen werkwijzen om verzamelde gegevens na verloop van tijd weer te vernietigen. De AIVD en de MIVD verzuimen structureel gegevens te vernietigen en handelen daarmee onrechtmatig. Dat schrijft de toezichthouder van de geheime diensten, CTIVD, dinsdag in […] […]
  Redactie Joop
 • Het sprookje van de eenvoudige belastingen en de vlaktaks 25 april 2017
  Het belastingstelsel is veel te ingewikkeld. Het is teveel een grote rondpomperij van geld. De tarieven ontmoedigen mensen om voor topprestaties te gaan, want waarom zou je je een slag in de rondte werken voor de fiscus? Daarom moeten wij een streep halen door al die subsidieregelingen en aftrekposten. Voer een vlaktaks in voor iedereen. […] The post Het spr […]
  Han van der Horst
 • EenVandaag ontmaskert oorlogsjournalist Karskens na vluchtelingenuitspraak 25 april 2017
  Volgens oorlogsjournalist Arnold Karskens zou 9 van de 10 asielzoekers geen oorlog hebben meegemaakt en daarom onterecht in een azc in Nederland zitten. Dat vertelde hij althans maandagochtend in het WNL-programma Goedemorgen Nederland. Presentator Lammert de Bruin ging op onderzoek uit en er bleek, je raadt het al, niets van waar te zijn. De Bruin […] The p […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

» 8 BACKLINKS «

8 BACKLINKS