Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Teeven aan de slag als buschauffeur 24 november 2017
  Oud-staatssecretaris Fred Teeven van Justitie werkt sinds anderhalve week als buschauffeur bij vervoersmaatschappij Connexxion. Dat maakt De Telegraaf bekend. Teeven, die eerder als touringcar-chauffeur werkte, zegt dat het om een parttime baan gaat. “Ik heb al steeds in mijn hoofd internationaal vrachtwagenchauffeur te worden. Toen de kans zich voordeed and […]
  Redactie Joop
 • Humberto Tan wordt al anderhalfjaar beveiligd na kritiek op Zwarte Piet 24 november 2017
  Presentator Humberto Tan heeft al anderhalf jaar nog elke avond beveiliging nodig omdat hij zich heeft uitgesproken tegen de racistische aspecten van Zwarte Piet. Tan vertelde dat in een gesprek met onder meer AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis die bij RTL Late Night te gast was om uitleg te geven over de oproep voor een ‘Sinterklaasbestand’. Propieten […] The […]
  Redactie Joop
 • SPD gaat overstag: toch praten met Merkel 24 november 2017
  De Duitse sociaaldemocratische SPD is teruggekomen van het standpunt dat de partij na de verkiezingsnederlaag van september buiten de regering moet blijven. Nu de onderhandelingen tussen CDU, de Groenen en rechtse FPD zijn gestrand omdat de laatste partij afhaakte, heeft de SPD-top na lang beraad vannacht groen licht gegeven voor gesprekken met Merkel. De NO […]
  Redactie Joop
 • Er moet een museum van het Nederlands kolonialisme komen 23 november 2017
  In deze dagen van heftig oplaaiende culture wars rond het fenomeen Zwarte Piet komen de lezers van het Historisch Nieuwsblad met een zinnig voorstel voor de Vergangenheitsbewältgung rond ons imperialistisch verleden. Ze willen de oprichting van een koloniaal museum. Dat is een goed idee want daar kan de ontmoeting en de confrontatie van de Nederlanders […] T […]
  Han van der Horst
 • AD, NOS de mist in: Sinterklaascircus niet vanwege bedreiging gestopt 23 november 2017
  Het was zijn woord tegen het woord van de stichting waarmee hij aanvankelijk samenwerkte. Toch besloten zowel de NOS als het AD zijn woord voor waar aan te nemen en dus kopte de NOS bijvoorbeeld: ‘Sinterklaascircus Rotterdam gestopt; initiatiefnemer bedreigd’. Geen aanhalingstekens die erop zouden duiden dat het om een citaat ging, niets. Met andere […] The […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

Artikel marketing

Artikelen plaatsen