Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • DENK doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam 22 juni 2017
  DENK gaat in elk geval in Amsterdam meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen die volgend jaar maart worden gehouden. Dat liet de partij liet dat donderdagavond weten. Tijdens de Tweede Kamerverkiezingen in maart dit jaar boekte de beweging, die veel nadruk legt op de positie van mensen met een migratieachtergrond, succes in de hoofdstad. De partij behaalde [ […]
  Redactie Joop
 • Obama haalt uit naar ‘Trumpcare’ 22 juni 2017
  Voormalig President Obama maakt de zorgwet van de Republikeinen met de grond gelijk. In een Facebook-bericht reageert Obama op de zorgwet van de Republikeinen die vandaag in de Senaat werd gepresenteerd. Obama schrijft: “Dit is geen zorgwet, het is een enorme overdracht van rijkdom van de middenklasse en arme families naar de rijkste mensen in […] The post O […]
  Redactie Joop
 • Gesprekken met FBI-directeur Comey toch niet opgenomen, zegt Trump 22 juni 2017
  Donald Trump, de president van de Verenigde Staten beschikt niet over geluidsopnames van gesprekken met de voormalig FBI-directeur James Comey. Dat twitterde hij eerder vanavond. Hij stelde dat “met al die elektronische bewaking en het illegaal lekken van informatie heb ik geen idee of er opnames zijn van ons gesprek. Ik heb dergelijke opnames niet […] The p […]
  Redactie Joop
 • Rutte: ik haat de brexit 22 juni 2017
  “Ik haat de brexit van alle kanten. Ik ben anglofiel. U bent een van onze geliefdste partners. Maar de brexit is een besluit van het Britse volk en ik kan niets inbrengen tegen democratie.” Dat zei premier Mark Rutte donderdag in Brussel voor de camera’s van de BBC. Hij zei te hopen dat het Verenigd […] The post Rutte: ik haat de brexit appeared first on Joo […]
  Redactie Joop
 • Ruzie om column over Anouk 22 juni 2017
  ‘Anouk is een blonde del die weigert om de pil te slikken omdat haar kop er nog dikker van zou worden’, dat schrijft Herman Brusselmans in zijn column in de Nieuwe Revu van deze maand. Mijn hemel zeg. Wanneer stoppen ze eens met het publiceren/uitgeven van de seksistische rukstukjes van deze minkukel. https://t.co/BHFetirWWE — Saskia […] The post Ruzie om co […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

» 8 BACKLINKS «

8 BACKLINKS