Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Vluchtelingen Venezuela niet naar Nederland, blijven op Aruba en Curaçao 23 mei 2018
  Venezolaanse vluchtelingen die nu nog op Aruba en Curaçao verblijven mogen niet door naar Nederland, zegt Minister Stef Blok van Buitenlandse zaken. Hij heeft technische ondersteuning aangeboden om de komst van de Venezolanen in goede banen te kunnen leiden. Blok vindt dat de eilanden een eigen verantwoordelijkheid hebben om de problemen op te lossen. De […] […]
  Redactie Joop
 • ‘Great American Novelist’ Philip Roth overleden 23 mei 2018
  De Amerikaanse schrijver Philip Roth is dinsdag overleden omringd door vrienden, dat heeft zijn literair agent bekend gemaakt. Roth werd 85 jaar. De Volkskrant schrijft in een In Memoriam: Philip Milton Roth werd in 1933 geboren in Newark, als zoon van een Joodse verzekeringsagent van Oostenrijks-Hongaarse komaf. Hij studeerde aan diverse universiteiten en b […]
  Redactie Joop
 • Maya de Bij prijst kindersigaretten aan in Greenpeace-campagne 23 mei 2018
  De Vlaamse afdeling van Greenpeace heeft een spotje gelanceerd waarin sigaretten voor kinderen worden gepromoot door de geanimeerde publiekslieveling Maja de Bij. De milieuorganisatie verzet zich met het parodiefilmpje tegen campagnes van het mediabedrijf Studio 100, dat met behulp van populaire figuren uit hun kinderprogramma’s (Maja de Bij, Kabouter Plop, […]
  Redactie Joop
 • Kort geding BNNVARA tegen UMC: ziekenhuis blijft bij toegangsverbod 22 mei 2018
  Het Universitair Medisch Centrum Utrecht weigert het toegangsverbod voor ZEMBLA-journalist Ton van der Ham in te trekken. Van der Ham mag een jaar lang het ziekenhuis niet betreden. Doet hij dit toch, dan wordt hij aangehouden en overgedragen aan de politie. BNNVARA heeft afgelopen vrijdag de Raad van Bestuur van het UMCU gesommeerd om de […] The post Kort g […]
  Redactie Joop
 • Overleg minister Wiebes met gedupeerden Groningen geklapt 22 mei 2018
  Het overleg tussen de provincie, gemeenten waar aardbevingen hebben plaats gevonden en verschillende maatschappelijke organisaties met minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken is geklapt. Bijna 1600 huizenbezitters, voor wie al een advies is over de schade dat nog niet met de bewoners is gedeeld, worden daardoor voor de zoveelste keer in de wachtkame […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen