Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Of mijn leven voltooid is, is aan mij 28 juli 2017
  Het is komkommertijd. We maken ons druk over een uiterst onhandig geformuleerde column in het AD, over de poezen van Geert Wilders en over een nieuwe SIRE reclame waarin meer begrip voor jonge testosteronbommetjes wordt bepleit. De Komkommer van de Maand gaat evenwel, zonder echte concurrentie, naar Kees van der Staaij. Hij vond in het […] The post Of mijn l […]
  Erwin Angad-Gaur
 • NS vervangt ‘dames en heren’ met genderneutraal ‘beste reiziger’ 28 juli 2017
  De NS gaat hun klanten aanspreken met ‘beste reizigers’. De NS wil dit doen om te zorgen dat iedereen zich aangesproken en welkom voelt. Voorheen werden reizigers altijd begroet met ‘dames en heren’, maar aangezien er ook mensen zijn die geen man of vrouw zijn, zullen alle omroepberichten vanaf 10 december genderneutraal zijn. Eerder deze […] The post NS ver […]
  Redactie Joop
 • Protesten de Rif: ‘Vrede, vrijheid en we kennen geen angst’ 28 juli 2017
  Het machtsvertoon van de Marokkaanse overheid tegenover de demonstranten 20 juli laat vooral zien hoe groot de angst is dat de opstand overslaat naar andere achterstelde gebieden in Marokko. Het draagvlak voor de beweging Hirak is echter groot, het merendeel van de mensen in de Rif is zich bewust van de rechtvaardigheid van de eisen […] The post Protesten de […]
  Ineke Palm
 • SIRE, de toekomst vraagt niet om eenheidsworst 28 juli 2017
  Deze week lanceerde SIRE haar campagne ‘Laat jij jouw jongen genoeg jongen zijn?’ met als doel opvoeders aan het denken zetten over hoe ze met jongens omgaan. SIRE is blij dat de discussie is losgebarsten. Maar als ‘jongens’ vervangen zou worden door ‘kinderen’, dan zou de discussie ook zijn opgelaaid maar wel over het juiste […] The post SIRE, de toekomst v […]
  Nadine Ridder
 • Schuimbekkende tirade nieuwe woordvoerder Trump over collega’s 28 juli 2017
  Anthony Scaramucci, de nieuwe woordvoerder van Trump heeft zich tegen een journalist uitzonderlijk grof uitgelaten over twee van zijn nieuwe senior collega’s. In de quotes, die niet anders beschreven kan worden als een schuimbekkende tirade, noemde hij Trumps stafchef Reince Priebus ‘een fucking paranoïde schizofreen’ die gevraagd zal worden om te vertrekken […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

» 8 BACKLINKS «

8 BACKLINKS