Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • ‘Genadeschot’ voor treinkapers De Punt brengt Staat in lastig parket 30 mei 2017
  Het antwoord op de vraag of Nederlandse mariniers Molukse treinkapers hebben geëxecuteerd bij De Punt, is weer wat dichterbij. Geluidsopnamen die bij de ontzetting van het treinstel werden gemaakt, zijn na veertig jaar opgesloten te zijn geweest in een kluis van de overheid, nu op last van de rechtbank vrijgegeven. Daarop is onder meer te […] The post ‘Genad […]
  Redactie Joop
 • Het loon van de angst: burgeroorlog of wederzijds begrip 30 mei 2017
  Je kunt zeggen wat je wilt, Leefbaar Rotterdam heeft rond de vraag “Is er een vijfde colonne in Rotterdam?” een daadwerkelijk debat georganiseerd. Het forum was even divers als de samenstelling van het publiek in de afgestampte kantine Walhalla. Zelfs de PvdA-demonstranten voor de deur waren vriendelijk binnen genood. Wethouder Joost Eerdmans gaf leiding aan […]
  Han van der Horst
 • Kandidate voor zetel Jo Cox: ‘We hebben nog niemand neergeschoten’ 30 mei 2017
  De Conservatieve Britse politica die aanspraak maakt op de parlementszetel van de vorig jaar vermoorde Jo Cox, is in opspraak gekomen wegens een wel heel misplaatste grap. Tijdens een campagnedebat merkte Ann Myatt op: ‘We hebben nog niemand neergeschoten, dus dat is fantastisch’. De opmerking schoot velen – vriend én vijand – in het verkeerde […] The post K […]
  Redactie Joop
 • Duitse minister: ‘Donald Trump brengt Europa in gevaar’ 30 mei 2017
  De daden van Donald Trump hebben het Westen verzwakt en het is tijd dat Europa tegen hem in verzet komt. Dat heeft de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel (SPD) gezegd. Gabriel deed zijn uitspraken kort nadat ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel al zei dat Europa ‘niet langer kan vertrouwen op traditionele bondgenoten’. […] The post Du […]
  Redactie Joop
 • Kritiek op postercampagne Rotterdam in strijd met feministische principes 30 mei 2017
  De recente postercampagne ‘Voel jij je vrij om te kiezen’, in het kader waarvan overal in Rotterdam posters met daarop dames van verschillende achtergronden die met een partner aan het zoenen waren hingen, heeft de afgelopen tijd de gemoederen flink bezig gehouden. De campagne was opgezet door de Gemeente Rotterdam, en het initiatief Zelfgekozen, wat […] The […]
  GertJanGeling


Profiel

marketingcollege.nl

» 8 BACKLINKS «

8 BACKLINKS