Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Nu Baudet weer: linkse coalities zijn net een geslachtsziekte 17 maart 2018
  De grootste intellectueel van Nederland is neergedaald in Rotterdam om daar een gastcollege te geven. Hij waarschuwde zijn geestverwant Joost Eerdmans tegen linkse coalities en vergeleek die met herpes. Ook die komt altijd weer terug. Na de verkiezingsspot van Wilders kan dit er ook wel bij. Baudet beschouwt linkse samenwerking  als een geslachtsziekte. Dit […]
  Han van der Horst
 • Linkse partijen maken wetsvoorstel tegen teruggang sociale huurwoningen 17 maart 2018
  Zaterdag dienen GroenLinks, SP en PvdA een initiatiefwetsvoorstel in dat er voor moet zorgen dat gemeenten en woningbouwcorporaties het aantal sociale huurwoningen tot 710 euro in de gemeente gelijk houden. Dit is het derde wetsvoorstel van de ‘linkse samenwerking’ in de oppositie. De vraag naar sociale huurwoningen is de laatste jaren door de trek naar de [ […]
  Redactie Joop
 • Nieuwe studenten betalen 1000 euro minder in het eerste jaar 16 maart 2018
  Studenten die vanaf september starten met hun eerste studiejaar, hoeven duizend euro (bijna de helft van het totaalbedrag) minder collegegeld betalen. Het jaar erna betalen ze de volle mep, met uitzondering van studenten aan de lerarenopleidingen. Voor hen geldt de korting de eerste twee jaar. Dat heeft het kabinet bepaald. Het wetsvoorstel moet weliswaar no […]
  Redactie Joop
 • De stuitende hypocrisie van Fox News in één overzichtelijk clipje 16 maart 2018
  Diplomatieke betrekkingen met Noord-Korea. Zinloos, als je het de ‘pundits’ op Fox News vraagt. Levensgevaarlijk en naïef om te denken dat er met dergelijke schurkenstaten te onderhandelen valt. Tenminste, dat was wat er gezegd werd toen Obama president was. Nu Donald Trump zijn intrek heeft genomen in het Witte Huis – en hij zich als […] The post De stuiten […]
  Redactie Joop
 • Partij voor de Dieren stevent af op verdubbeling zetels 16 maart 2018
  De Partij voor de Dieren (PVDD) krijgt relatief weinig aandacht in de media, zeker in vergelijking met kleinere populistische partijen als Denk en Forum voor Democratie, toch wordt de partij elke verkiezing weer een beetje groter. De partij rekent bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op een verdubbeling van het zetelaantal. De partij maakte zich in Amste […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

Artikel marketing

Artikelen plaatsen