Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Nederland kan niet meer wegkijken 21 september 2017
  Het Europese Agentschap voor grondrechten (het Fundamental Rights Agency) deed onderzoek naar vertrouwen en discriminatie bij moslims in Europa. Nederland komt er het slechtste van af. Moslims in Nederland Volgens het CBS stijgt het percentage moslims in Nederland licht. Ongeveer 5% van alle volwassenen in Nederland noemt zich moslim, blijk uit een jaarlijks […]
  Jair Schalkwijk
 • Amerikaanse docent onder vuur wegens verdediging van het kolonialisme 21 september 2017
  Extreemrechts heeft een nieuwe held gevonden in de Amerikaanse politicoloog Bruce Gilley, verbonden aan de universiteit van Portland, Oregon, die in het fameuze Engelse vakblad Third World Quarterly een opiniestuk heeft gepubliceerd ter verdediging van het kolonialisme. De Volkskrant bericht daarover. De redactie illustreert het stuk met een foto van schatti […]
  Han van der Horst
 • Pegida is zo gek nog niet 21 september 2017
  Vorige week verdiepte ik mij in de standpunten van Pegida voor een debat met haar voorman Edwin Wagensveld. En weet je waar ik nog het meest van schrok? Dat ik er niet meer van schrok. Pegida wordt hier en daar nog weleens aangeduid als extreem, maar zo extreem (lees: ver van het politieke centrum) is […] The post Pegida is zo gek nog niet appeared first on […]
  Nourdin El Ouali
 • Trumps beschamende oorlogstaal 21 september 2017
  Mocht je twijfelen aan wie op dit moment het grootste gevaar is voor de internationale vrede en veiligheid, luister dan even naar de eerste speech van de Amerikaanse president Donald Trump bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Over Noord-Korea zegt Trump: ‘The United States has great strength and patience, but if it is […] The post Trumps besc […]
  SadetKarabulut
 • Spanje en het referendum 21 september 2017
  The post Spanje en het referendum appeared first on Joop.
  Maarten Wolterink


Profiel

marketingcollege.nl

Artikel marketing

Artikelen plaatsen