Vermelding op Joop.nl


Op deze website kan na registratie een profielpagina worden aangemaakt waar een biografie, een verwijzing naar een website en links naar social media pagina’s. Na registratie kan je ook reageren op publicaties op Joop. Je kunt hier gratis een account aanmaken…


Recente berichten op Joop:

 • Robotrechter zet echte rechter buitenspel 17 januari 2018
  Een geschil met je zorgverzekeraar over betalingen oplossen? Steeds vaker gebeurt dat niet voor de overheidsrechter, maar voor een virtuele rechter van “e-Court”. Investico, Nieuwsuur en De Groene Amsterdammer onderzochten het bedrijf – dat de vonnissen niet publiceert en de arbiters geheimhoudt -. Het beeld dat ontstaat is dat van een ontransparante rechtsp […]
  Redactie Joop
 • ‘We behandelen Groningen als een wingewest’ 17 januari 2018
  http://radiobox2.omroep.nl/videofragment/file/36738/fragment.mp4 Het reces in Den Haag zit er op en dat betekent dat ook Kee & Van Jole weer aanschuiven in De Nieuws BV om commentaar te geven op de binnenlandse politiek. Parlementair journalist Peter Kee beschrijft hoe het er dinsdag aan toe ging bij het debat rond de Groningse gasramp. Eén van de Kamerl […]
  Redactie Joop
 • Nog meer problemen in PVV-gemeentes, nu in Den Haag 17 januari 2018
  En weer is er een lokale afdeling van de PVV waar er problemen zijn. Moest Geert Wilders eerst de Rotterdamse lijsttrekker Géza Hegedüs nog terugtrekken omdat hij een te uitgesproken racist bleek te zijn, in Utrecht was het Henk Deún die voor ‘gedoe’ zorgde door hardop te fantaseren over een afbrandende ULU-moskee. Nu schrijft RTL […] The post Nog meer probl […]
  Redactie Joop
 • Nederland heeft een behoorlijk slavernijmuseum nodig 17 januari 2018
  Het advies van de Unesco aan Nederland om een slavernijmuseum van de grond te tillen, komt als geroepen. Het nodigt namelijk uit tot een bundeling van krachten. Er zijn in ons land verschillende initiatieven gaande in die richting en het is contraproductief als die langs elkaar heen werken. Tot de instanties die zo’n instelling in […] The post Nederland heef […]
  Han van der Horst
 • ZEMBLA: Antidepressiva, een recept voor moord? 17 januari 2018
  Bijwerkingencentrum Lareb heeft tussen 2014 en 2017 51 nieuwe meldingen van agressie na het gebruiken van antidepressiva binnengekregen. Hoogleraar forensische psychiatrie Robbert-Jan Verkes van de Radboud Universiteit vindt dat artsen heel zorgvuldig moeten zijn met voorlichten over het gebruik van antidepressiva en patiënten goed in de gaten moeten houden […]
  Redactie Joop


Profiel

marketingcollege.nl

Artikel marketing

Artikelen plaatsen