Voordelig een website online


Webhosting op een eenvoudige manier geregeld
Bij deze voordelige webhosting partij heb je snel en eenvoudig een website opgezet. Deze webhoster heeft een prima online service! Je kan bijvoorbeeld met een klik WordPress installeren. Lees meer…

1-click WordPress
Het is een fluitje van een cent om WordPress te installeren. Met een paar klikken in het One.com Configuratiescherm bent u klaar om uw website of blog te bouwen. Web Editor maakt het gemakkelijk uw website te ontwerpen en bewerken. Begin met een template en pas het aan door uw eigen afbeeldingen, pagina’s en inhoud toe te voegen.

Onbeperkt aantal e-mail accounts
Controleer uw e-mail overal. Onze webmail werkt met alle nieuwere browsers en uw mobiele apparaat. Voeg zoveel e-mailaccounts toe als u wilt. Beheer alle abonnementen direct van een configuratiescherm.

Bix
Bovendien is de Bix onderdeel van elk hostingpakket en kunnen alle klanten op die manier genieten van een snelle en veilige realtime synchronisatie, automatische online back-up, het delen van bestanden, muziekstreaming en een onbeperkte mobiele toegang. Met Bix heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden.

Meer informatie
Deze service bevat 1-click WordPress, Web Editor, Galerij, Blog, WebCreator, MySQL & PHP, FTP, SSH & SFTP, File Manager, Geavanceerde opties.


Ga verder…


De-Schrijverette

Artikel marketing

Artikelen plaatsen